I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro

 

Photo credits: multumim Daniel Gritu pentru aceasta minunata fotografie 🙂 www.danielgritu.ro.

Superstitie sau dorinta?

Inca de cand eram mici, ii auzeam pe bunici exclamand “ia uite si la astia, s-au casatorit in mai. Va dura casnicia cat florile de mai” sau alte astfel de proverbe si zicatori.

Activitatea noastra din ultimii 7 ani ne-a demonstrat ca acesta sunt doar niste vorbe aruncate in vant si nu au absolut nicio treaba cu realitatea. Am vazut atatia oameni frumosi, deschisi,  iubitori, sinceri si dragi. Noi credem ca alegerea datei nuntii nu ar trebui sa aibe nicio legatura cu acestea, ci cu altele pe care vi le-am scris aici, mai jos.

Atunci, cum iti alegi ziua si data nuntii? 🙂 Simplu si usor. Asa cum va spuneam, “nunta o faceti doar pentru voi 2”.

Sunt cateva lucruri la care trebuie sa va ganditi, simple si foarte utile:

  • daca va doriti o cununie la Biserica, va sfatuim sa aruncati un ochi in calendarul crestin ortodox si sa vedeti care sunt zilele in care nu se fac nunti. Aici aveti calendarul crestin-ortodox.
  • sa luati in considerare timpul pentru pregatiri, din ziua in care v-ati hotarat sa va luati pana in ziua in care chiar veti zice “da”-ul.
  • sa va asigurati ca aveti timp sa trimiteti invitatiile celor dragi si ca vor putea sa si ajunga la nunta. Aici, daca va ganditi sa o faceti prea din scurt, s-ar putea sa aveti multi prieteni plecati in vacante planificate deja.
  • bugetul este important. Daca va rezervati data nuntii cu cel putin 1 an inainte, s-ar putea sa beneficiati de oferte speciale pentru anumite luni sau zile din an.
  • nunta in aer liber? Noi va recomandam sa va ganditi la data nuntii din mai si pana in octombrie. Natura este atat de frumoasa, primavara, vara sau toamna, nici nu conteaza. Fiecare anotimp are frumusetea lui, iar culorile…Culorile sunt ametitoate in fiecare anotimp!

In afara de asta, nu uitati ce va spunem mereu, voi trebuie sa fiti fericiti. Cu asta in minte, veti lua cele mai bune decizii, veti alege perfect data nuntii, veti avea cei mai frumosi furnizori :).

Hai sa aveti o zi frumoasa!