I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro-Miruna-Horatiu
Photo credits: Deers Photography.

Nunta este un moment foarte emotionant si suntem siguri ca de fiecare data cand va ganditi la ziua aceea simtiti fluturi in stomac si va trec toti fiorii, este absolut firesc.
Sentimentele voastre, VOI 2 + emotiile parintilor + bucuria prietenilor + entuziasmul “oricui” = haos sentimental, emotionalul bate rationalul.

3 lucruri de tinut minte:

  1. in primul rand, trebuie sa va dati seama de “haosul sentimental”.
  2. puneti lucrurile in ordinea prioritatilor pentru VOI. Intrebati-va unul pe celalalt care este cel mai important lucru / moment din nunta pentru fiecare. Pe acestea, cele mai importante pentru voi, trebuie sa le faceti neaparat sa se intample ca sa fiti fericiti si multumiti.
  3. organizati-va, organizati-va, organizati-va. Nunta este un eveniment special si frumos, dar are nevoie de cea mai buna organizare. De ce? Pentru ca voi 2 sa nu aveti nicio grija sau emotie ca anumite lucruri ar putea sa iasa nasol. VOI 2 trebuie sa fiti fericiti si sa puteti trai intens fiecare clipa din ziua aceea.

In plus, organizarea asta pentru nunta, trebuie sa recunoastem, este cea mai frumoasa :).

Punctul 3 din lista de mai sus, cel la care ne pricepem cel mai bine, inseamna:

  • faceti o lista cu potentialii invitati.
  • in functie de numarul de persoane de pe lista respectiva, cautati locatii care sa se potriveasca.
  • alegeti locatia repede, nu stati prea mult pe ganduri, mai ales daca vreti sa faceti nunta in mai putin de 1 an.
  • fotograful si videograful sunt prioritatea nr. 2 dupa locatie. Faceti repede un research, cereti cotatii si alegeti-i pe cei cu care aveti cea mai buna chimie.
  • “music makes the party”. Luati asta in considerare si alegeti un DJ, trupa sau ce va doriti voi. Nu lasati aceasta decizie pe ultima suta de metri, cei mai buni sunt rezervati deja cu 1 an inainte.
  • odata ce stiti locatia, inseamna ca stiti si ziua nuntii, deci, mai sunt doar cativa pasi pana la invitatia de nunta. In prima faza, puteti sa faceti un “Save the Date” si apoi va ganditi la invitatii. Ar fi bine ca invitatiile sa fie gata cu cel putin 2 luni inainte de data nuntii.
  • verighetele si hainele urmeaza pe lista. Cautati, probati, analizati. Sunt atat de multe optiuni ca aveti de unde alege. Inclusiv pentru optiunea “la comanda” exista multe variante.
  • florile de la nunta. Gasiti aici toate detaliile necesare despre cum alegeti florile pentru nunta
  • decoratiunile si detaliile pentru locatie. Pe acestea le puteti discuta in timp, pe etape cu fiecare locatie in parte sau le puteti face voi.
  • cel mai important: in ziua nuntii, VOI 2 nu aveti nicio responsabilitate. Grijile acesteti zile sunt in responsabilitea prietenilor vostri. Aveti incredere in ei, vor face tot posibilul sa va ajute, acceptati ajutorul lor. VOI 2 aveti lucruri simple de indeplinit: sa va iubiti, bucurati, emotionati, sa traiti fiecare clipa, sa vorbiti cu toata lumea, sa fiti frumosi, sa radeti si sa plangeti de fericire, sa va umpleti sufletele pana la refuz numai cu sentimente bune.

Fiti relaxati, lucrurile se rezolva repede, organizarea aceasta este cea mai frumoasa.
Bucurati-va de toate aceste detalii pentru este un moment unic, va casatoriti o data in viata. Ziua casatoriei trece repede, atat de repede. Tot ce va ramane din ea este doar o amintire frumoasa din care sa va hraniti sufletul de-a lungul anilor ce vor veni.

Si ”keep that in mind” atunci cand luati orice decizie, „nunta o faceti doar pentru VOI 2”.