I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro-Retrospectiva2015

Se apropie sfarsitul de an…Si ce an! Aproape ca imi pare rau ca se termina, dar urmeaza unul si mai si! Pentru noi, bucata asta din an inseamna mult, pentru ca este partea in care suntem linistiti si ne bucuram cu tot sufletul de vacanta. Si mi-am facut un obicei, cred ca mai toata lumea il are, sa profit de liniste si sa dau un pic timpul inapoi.

Fiecare an e special, fiecare sezon, fiecare eveniment. Dar atunci, in toiul verii, cand toate se succed atat de repede, parca nu reusesti sa te bucuri de ele asa cum ai vrea. Nu de altceva, dar trebuie sa te pregatesti pentru urmatorul.

Asa ca, dupa ce se termina sezonul, incepem sa le rememoram. Ne mai uitam la un filmulet, mai primim mailuri de la fostii clienti, ne mai vin la intalniri pentru nunta prieteni de-ai lor si uite asa ne uitam stand la povesti, ba ne vedem cu dragii de ei la un vin fiert. Uite asa, vara revine la noi.

Am avut de toate anul acesta. Am inceput cu nunta gotica (si cu Alina care m-a facut sa plang dimineata), apoi a urmat steampunk, si sa nu uitam de cei 900 de fluturasi atarnati si de un dans transformat in flashmob, (cand ne e dor de ei, ne mai uitam la filmulet). Am fost in purtati in perioada prohibitiei, in Tara Minunilor, catre Micul Print, ne-am  bucurat de lavanda si mint, de “Lavanda, rock si eprubete, frate!”, de dots si labute, de cocktail garden party, de acadele, de mare, de nunti simple si racoritoare, cu iz vintage, sau de gradina, sau artistic, cu vaze pictate de mirii nostri, am calatorit in multe tari, cu avioanele facute de mana si atarnate de tavan si ne-am simtit foarte bine si la noi, la o nunta romaneasca cu motive traditionale. Si am incheiat cu o nunta tomnatica si doi geologi nebuni si frumosi!
Din pacate e doar o enumerare. Nu suntem noi mari scriiori, dar o sa incercam sa scriem mai mult, nu de altceva, dar toate aceste povesti merita.

Ce pot sa va spun, cu mana pe inima, e ca sezonul asta a fost unul absolut superb, cu multe multe povesti frumoase, si cu oameni care iti merg la suflet. Si ce ma bucura enorm e ca oamenii incep sa aiba din ce in ce mai mult curaj sa faca altceva, sa-si spuna povestea lor, care e doar a lor! Si multumim mult ca suntem si noi implicati in ea!

PS: Si nu in ultimul rand, multumesc si oamenilor faini cu care am colaborat, foarte multi de altfel: fotografi, videografi, band-uri, dj, cei care se ocupa de sunet, floristi, wedding planneri etc. Fara ei, nu reuseam atatea!