I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin

Nu stiu cum se intampla, dar toate inceputurile mele de sezon sunt foarte faine. Asa, cat se te unga pe suflet, dupa o absenta de 6 luni.

Colac peste pupaza, era si ziua mea, asa eveniment sa tot primesc cadou! Pe scurt, Ramona si Florin.
Mai multe fotografii de la nunta lor gasiti si aici: http://bit.ly/2krOTOp

Cum sa vi-i prezint eu pe oamenii astia faini… Aparent, par foarte seriosi. Ramona, cu acea frumuste firava si Florin, fix jumatatea care sa o aiba cumva sub aripa protectoare. Doar aparent:) pentru ca Ramona urca pe munti de numa numa, iar Florin ar putea lejer sa isi faca o cariera in stand-up comedy. Si amandoi, foarte haiosi. Le-am si spus ca nu cred ca se vor plictisi vreodata. Iar replica Ramonei a fost: “Mai, sa stii ca ne-am gandit si noi o data la asta. Si ne-am dat seama ca daca e sa ne lovim vreodata de ceva nasol, probabil ca o sa ne punem pe ras!”

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin

Cam asa s-au desfasurat intalnirile noastre. Am ras mult si printre glume, am mai si muncit cate putin. A fost simplu, nici nu stiam noi ca ne pricepusem reciproc asa de bine!

Flori de primavara, bujori, ranunculus, intr-o atmosfera sauvage, asa, de padure la munte, cu multa iedera si muschi. Numerele de masa le-am pictat pe scoarte de lemn iar plantutele cadou pentru invitati s-au incadrat in poveste la marele fix. Ideea suportului pentru flori ne-a venit destul de tarziu, cu vreo 3 saptamani inainte de nunta. De fapt, i-a venit Ramonei. O aveam si eu in cap doar ca nu eram inca sigura de cum o punem in aplicare. Abia asteptam sa ma puna cineva la incercare! Prin urmare, am trecut la treaba: legat lampion de cos cu floricele, legat lampion de tavan, pus cos pe pat de muschi si carti= mini balon de aer!:) Simplu si la obiect 🙂

 

Iar buchetul…ehh, buchetul a fost fix pentru Ramona! Zicem noi amandoua 🙂

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin
I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin

Si berea de dupa a fost pentru noi, ca doar n-aveam de gand sa o ratam dupa atata haz pe la birou! 🙂