Cand am deschis I Do Weddings | nuntiinaerliber.ro aveam impresia ca stiu deja toate provocarile pe care le poti intampina in organizarea nuntii. Tocmai ce imi organizasem propria nunta, asa ca, am pus totul pe hartie, in mintea mea era foarte simplu. Au urmat primele intalniri, primele evenimente, oameni care si-au pus toata increderea in noi, mai precis oamenii in ochii carora trebuia sa ne uitam la finalul evenimentului si sa citim fericirea. Ei bine, dupa toate acestea am inteles ca presiunea acestui eveniment este atat de mare pentru cei 2 miri, incat, au nevoie de multa implicare si de o echipa in care sa aiba toata increderea pentru ca ei sa fie fericiti.

Aceasta a devenit misiunea noastra, acesta a devenit obiectivul nostru principal, ca cei 2 miri sa fie relaxati si fericiti in ziua nuntii lor, sa uite de toate problemele si sa ne lase pe noi sa le rezolvam in numele lor. Insa, pe langa aceste provocari pe care le putem prelua noi, ne-am dat seama ca mai sunt cateva care depind in totalitate de cei 2 si unde “input”-ul nostru este inevitabil aproape de zero.

Dar, pentru a ne convinge, am ales sa organizam un concurs prin care sa va intrebam chiar pe voi care sunt provocarile pe care le-ati intampinat in organizarea acestui eveniment. Am vrut sa ne convingem ca ceea ce simtim noi se potriveste cu ceea ce simtiti voi, viitorii nostri miri.
Zis si facut, ne-am pus pe organizat, ceea ce stim cel mai bine sa facem, am gandit totul de la cap la coada si am organizat concursul pe Facebook si Instagram, in luna decembrie 2017.

Raspunsurile voastre au fost extraordinare si va multumim inca o data tuturor celor care ati participat.
Fiecare dintre voi a reusit sa cuprinda in cateva cuvinte principalele provocari pe care le-a inampinat.
Iata cateva dintre raspunsurile noastre favorite:

Vibe-ul mirilor

Cea mai mare provocare, este gasirea partenerului :)) Daca organizezi nunta cu sufletul tau pereche, restul ar trebui sa fie detalii. Cred ca cea mai mare provocare este vibe-ul pe care il transmit mirii, dragostea care plutește in aer si felul in care se detaseaza de stresul organizarii si reusesc sa se distreze 

Aida Manea

Planificarea timpului in ziua nuntii

Planificarea timpului in ziua nuntii  Trebuie sa fii mega calculat si la fiecare lucru pe care il ai de facut in ziua respectiva, makeup, par, sedinta foto sa adaugi un +30 de minute in plus. Restul e floare la ureche daca alegi I Do Weddings 

Ruxandra Sparkles

Organizarea invitatilor la mese + Fotograful

Lista cu aranjatul oamenilor la mese a fost o mare provocare pentru mine :)), apoi alegerea fotografului  Locatia a fost extrem de simplu de ales. Nici macar nu am vizitat alte locatii  , a fost dragoste la prima vedere 

Oana Radu

Programul din ziua nuntii

Planificarea timpului in ziua evenimentului.

Marius Furceanu

Furnizori pe stilul tau

Cand am inceput sa organizam nunta, am crezut ca stim deja cam ce vrem si nu o sa ne fie foarte greu. Insa, de departe, cea mai mare provocare e sa-ti alegi furnizorii care ti se potrivesc stilului tau, care iti pot satisface asteptarile si, mai ales, in care sa ai toata increderea. Nu avem foarte mult timp pentru a investi in pregatiri, de aceea am spus mereu ca avem nevoie de furnizori in mainile carora sa ne lasam o buna parte din nunta.

Laura

Implicarea mirelui

Cand am inceput organizarea nuntii aveam impresia ca la mine va fi usor, nu sunt un om indecis si nu intelegeam cum alte mirese au nevoie de 4-5 vizite la furnizorul de flori de exemplu. Eram convinsa ca eu voi merge pe principiul “vazut/placut/cumparat”. Se pare ca nu a fost asa. Totul devine personal cand trebuie sa iei decizia finala si mai ales pentru nunta ta, din exterior totul pare usor si suntem tentati sa judecam fara sa fim in mijlocul actiunii. Una din cele mai mari provocari ale acestei nunti este implicarea mirelui. Cred ca multe mirese au problema asta pentru ca in general barbatii nu se implica la fel de mult in astfel de proiecte.

Ayda Gherghinaru

Rochia de mireasa + Lista de invitati + Ornamentele din ziua nuntii

Organizarea intregii nunti este o provocare,de la cel mai mic detaliu pana la cel mai mare…Dar cel mai dificil pentru noi este alegerea invitatilor, rochiei de mireasa si aranjamentele pt sala.

Ioana Ghighimoc

[Later Edit] Tips&Tricks despre cum sa stati linistite in ziua nuntii si sa va alegeti rochia de mireasa din timp >> Cum sa iti alegi rochia de mireasa? >> https://goo.gl/9XZP2K

Ati vazut, deci, ca am strans cateva provocari. Iar daca tot le-am strans, ne-am gandit sa facem ceva cu ele.
Le vom lua pe fiecare in parte si le vom trata separat in cate un articol pe acest blog, articole in care va vom da tips & tricks despre cum sa rezolvati mai usor aceste situatii. Stim ca inevitabil apar aceste situatii care par de nerezolvat, insa, va vom povesti despre fiecare in parte si totul va parea mult mai usor.

Va asteptam in continuare alaturi de noi si pe Facebook si pe Instagram.

Pana data viitoare, va dorim sa fiti fericiti si relaxati. Imbratisari cu drag.