Nu aveti idee cam de cand asteptam o asemenea provocare la fileu, o nunta sauvage. Stiam de trend, fusesem la demonstratii florale pe asa ceva, inca nu pusesem in practica. Dar la usa noastra au poposit Bianca si Stefan. Pe vremea aia nu stiam ca vor fi primii dintr-o serie de 3 nunti, 3 cupluri de prieteni, 3 ani la rand, dandu-ne noua ocazia sa ii tot vedem. Ahh, si foarte prezenti la petrecerile de deschidere, spre bucuria noastra.

Photo made by Cristian Ana.

Mai multe fotografii aici => https://goo.gl/yyRm5Y

Recunosc ca a fost una din nuntile pentru care am avut emotii mari dar care ne-a rasplatit inzecit 🙂
Aveam de transformat cortul cat de mult se putea intr-o gradina cu multa verdeata, totul se lega de natura. Mai ales buchetul Biancai, pentru care am tremurat, la propriu. Pana au venit cu o zi inainte la cort si, pentru ca era o premiera pentru noi, am zis ca mai bine ii arat buchetul inainte. In caz de ceva, o luam de la capat. Nu m-as fi asteptat niciodata sa apara lacrimi in ochii Biancai cand l-a vazut, la fel cum nu m-am asteptat nici eu ca asta sa fie, si pentru mine, unul din cele mai emotionante momente. Asa ca mi-au dat si mie lacrimile.

Photo made by Cristian Ana.

Mai multe fotografii aici => https://goo.gl/yyRm5Y

Aparent, eu abia ma pornisem, pentru ca a doua zi le-am vazut repetia de la dans, si … o sa vedeti filmuletul si o sa ma intelegeti. Desi complicat, dansul lor a fost la fel de natural, precum sunt ei. Simpli, finuti, modesti, emotionati, fericiti. Si noi am simtit-o.

Video dans: UAU Media

Nu numai noi, ci si toti oamenii care au fost alaturi de ei si au dansat pana dimineata. Dragilor, va multumim ca faceti parte din viata noastra, si asa cum ne-ati obisnuit, speram sa nu treaca nici un an fara sa va vedem! Sunteti dintre acei oameni faini pe care ne consideram norocosi ca i-am cunoscut!

Noi va asteptam in continuare alaturi de noi si pe Facebook si pe Instagram cu alte povesti frumoase despre iubire si oameni frumosi.

Pana data viitoare, va dorim sa fiti fericiti si relaxati. Imbratisari cu drag.