Project Description

Nunta Harry Potter – Miruna si Mihai

Nunta Harry Potter – Miruna si Mihai a fost un eveniment relaxat, inconjurat de fericire si pozitivitate, sentimente ce ne-au cuprins si pe noi inca de la sosirea lor.

Miruna si Mihai (M&M) au impartasit cu invitatii lor, printre altele, lumea vrajitorilor si a lucrurilor memorabile: de la Azkaban pana la Hogwarts si Forbidden Forest, toate locurile frecventate de vrajitorii din tematica Harry Potter s-au regasit la cortul nostru. Pana si faimoasele lumanari plutitoare din sala de mese de la Hogwarts au fost prezente deasupra meselor invitatilor.

Multumim dragilor pentru ca am avut ocazia sa petrecem impreuna cu voi la un asa eveniment energic si pozitiv.

Daca iti place ce vezi, Ajuta-ne cu un Like sau Share 🙂

   5/5 = Nunta super faina!

“Oamenii intalniti la si prin I Do Weddings ne-au placut atat de mult incat ne-am ales cu inca 5-6 prieteni buni. Cu altcineva e greu de crezut ca ne-am fi potrivit atat de bine. Multumim, dragilor, pentru o nunta exact cum ne-am dorit.”

   5/5 = Nunta super faina!

“Primul lucru pe care l-am facut dupa ce am iesit prima data pe usa I Do Weddings a fost sa respiram usurati! I Do Weddings este fara indoiala ingredientul de baza pentru o nunta de neuitat!

   5/5 = Nunta super faina!

❤️ u Simona & IDo Weddings și vă mulțumim încă o dată pentru cea mai frumoasă zi din viața noastră! Ați făcut să fie totul fun și toată lumea s-a simțit extraordinar! Iar noi ne-am distrat cel mai mult! As face totul din nou în fiecare an.

   5/5 = Nunta super faina!

“Pe voi va asteptam ca sa avem nunta mult visata… si a iesit mai bine ca in vise. Va multumim pentru ca tot ce faceti, faceti cu toata inima. Sunteti lipiti de sufletul nostru!”

Te-ai hotarat deja?

Swirl

Hai sa organizam impreuna cea mai frumoasa zi din viata voastra! Noi suntem pregatiti, hai sa facem primul pas.

Rezerva acum data nuntii tale frumoase
Like-uieste-ne daca iti place ce vezi