Planuitori de nunti cu suflet

Suntem o firma mica dar cu oameni faini, ne ajutam cat de mult putem si asta e mare lucru. Provocari au tot fost, sunt in fiecare an, dar le facem fata impreuna.

Simona GarleanuSimona

Cred ca cea mai mare realizare este ca am ajuns sa organizam, in cea mai mare parte, genul de evenimente pentru care a fost gandit acest cort si ca nu ne-am abatut de la ideile cu care am pornit la drum.

Liana Siteavu - Wedding Planner I Do WeddingsLiana

Provocari noi sunt in fiecare sezon, de fiecare data trebuie sa fii mai bun si cu fiecare cuplu nou cu care lucrezi sa oferi ceva in plus. Cred ca de-a lungul anilor am strans o colectie de provocari si invataturi care imi dau de inteles ca tot timpul ai ceva nou de explorat.

Ana Cazacu - Wedding Planner I Do WeddingsAna
Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (10)
Rezerva acum data nuntii tale

Echipa de Organizare Nunta I Do Weddings

Simona

Simona
Wedding Planner

Liana

Liana
Wedding Planner

Ana - Wedding Planner I Do Weddings

Ana
Wedding Planner

Astia suntem noi

Oricand suntem gata sa intram in actiune si sa facem tot ce putem ca voi sa va simtiti speciali! Am pornit la drum in acest domeniu acum 18 ani, cand am inceput cu organizarea de festivitati si baluri de absolvire, sub brandul Gaudeamus.

Pentru ca nu puteam sta locului, am indraznit sa mergem mai departe de atat. De la an la an, ne surprindem pe noi cu creativitatea si voia buna cu care incepem fiecare nunta pentru cei mai frumosi miri.

Planuitori de nunti cu suflet

Anii astia au fost cei mai frumosi. Am intalnit povesti atat de diferite ca nu ne-ajunge blogul sa povestim tot ce am trait si am simtit. De la Alice in Tara Minunilor, pana la nunta cu motociclete, pe toate le-am trait ca si cand noi am fi fost parte din poveste.

Avem tot timpul emotii si traim alaturi de voi fiecare moment, chiar si cu lacrimi in ochi de bucurie.

Hai sa ne cunoastem