Intrebari frecvente – FAQ I Do Weddings

Ai intrebari despre locatia noastra sau modul in care te putem ajuta sa iti organizezi nunta aici? Aici vei gasi raspunsuri la toate intrebarile tale.

Intrebari despre Logistica

Unde este cortul I Do Weddings

Cortul I Do Weddings se afla pe malul lacului, la 20 km de Bucuresti, pe drumul vechi spre mare (DN3, la 1 KM de localitatea Belciugatele). E foarte usor de ajuns si foarte rapid, pentru ca niciodata nu e trafic in zona asta. Dupa ce iesi din Bucuresti pe la Cora Pantelimon inspre Belciugatele, mergi in linie dreapta si ajungi la locatie. deschide harta

Unde este biroul I Do Weddings

Biroul nostru se afla pe Str. Fainari Nr. 22, Bl. 55, Etaj 1, Ap.7, Interfon 7, Sector 2, Bucuresti. GPS: 44.449732, 26.120622. deschide harta

Cum ajung invitatii la cortul de evenimente?

Invitatii pot ajunge cu masina proprie, cu microbuze pe care le putem inchiria noi, sau cu taxiul / Ride Sharing. Dispunem de o parcare cu peste 40 de locuri. Colaboram cu firme de transport de la care putem inchiria microbuze de 16/18/20 de persoane sau chiar autocare. O cursa de Taxi sau Ride Sharing de la Piata Unirii din Bucuresti pana la noi costa in jur de 70 lei.

Cate locuri permite cortul de evenimente?

In cortul I Do Weddings putem acomoda evenimente cu pana la 280 de invitati.

Cate locuri de parcare exista?

Avem la dispozitie 40 de locuri de parcare.

Intrebari despre Servicii

Inchirierea cortului pentru eveniment costa ceva?

Cortul este complet gratis, tot ce trebuie sa platiti sunt meniurile invitatilor.

Se pot organiza aici cununii religioase in aer liber?

Da, in fata lacului avem un ponton fermecator unde se pot organiza fie cununia, fie un cocktail de primire cu limonada si socata.

Oferiti servicii de Wedding Planning?

Da, va putem ajuta cu tot ce inseamna planificarea nuntii voastre. Fotograful, videograful, muzica, decoratiunile pentru cort, florile, rochia, pantofii, le discutam pe toate. Mai multe despre wedding planning I Do Weddings, aici. Vezi echipa noastra de wedding planneri: Simona, Liana, Ana sau Anusca.

Ne puteti ajuta cu florile sau decoratiunile pentru eveniment?

Desigur, este placerea noastra sa va ajutam sa decorati intregul eveniment conform tematicii pe care o veti alege.