Blog 2018-06-07T15:47:14+00:00

Blog-ul I Do Weddings

Tips&tricks, inspiratie si tematici faine pentru nunta ta.

Obtine ce e mai bun din decoratiuni, flori si aranjamente de nunta, personalizeaza-le si simte ca evenimentul e al tau!

Aici, pe blog, iti povestim cum sa faci asta. Citeste articolele de mai jos si daca iti plac hai sa ne auzim!

Mancarea de nunta: bufet suedez versus servire la masa

Chef Eugen si Chef Ciprian de la inbucate.ro s-au intrecut in a ne gadila papilele gustative cu tot felul de bunataturi. Tot stand la taclale, pentru ca mai trebuia sa si respiram intre atatea preparate bune, s-a ivit si discutia despre ce sa alegem la nunta, bufet suedez sau servire la masa.

Nunta vintage cu Jojo si Vlad

Cu oameni precum Jojo si Vlad munca devine o placere si nu-ti dai seama cand zboara timpul. Nu-mi amintesc cate intalniri am avut, nu cred sa fi fost prea multe si cu toate ca ne-am intins ore in sir la taclale, deciziile importante le-am luat imediat.

Nunta cu drumetii la munte – Bogdana si Catalin

Povestea lor e simpla si frumoasa: doi oameni tare misto, indragostiti de munte si de viata. De fiecare data cand vin in Romania dau musai o fuga si la munte, cu cortul in spate. Asa ca alegerea tematicii de nunta a venit natural.

Vineri – o zi buna pentru nunta?

Daca intrati in categoria petrecaretilor grei, ziua de vineri este alternativa perfecta la ziua de sambata, unde mai pui ca vine la pachet cu reduceri, iar un buget mai lejer, va poate ajuta sa va indepliniti mai multe dorinte.

Cum iti alegi rochia de mireasa?

Procesul de alegere al rochiei de mireasa este unul complex, incepand cu mult timp inainte, iar intrebarile sunt numeroase. Cu cat timp inainte, care este pretul corect si asa mai departe. Avem noi cateva dintre raspunsuri.

Nunta sauvage cu Bianca si Stefan

Nunta sauvage cu Bianca si Stefan. Nu aveti idee cam de cand asteptam o asemenea provocare la fileu, o nunta sauvage. Stiam de trend, fusesem la demonstratii florale pe asa ceva, inca nu pusesem in practica.

asteapta aici pana cand se incarca toate posturile si apare mesajul All Items Displayed.

Vrei sa afli Tips&tricks, inspiratie si tematici faine pentru nunta ta?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.