Blog 2018-02-06T11:00:43+00:00

BLOG-UL I DO WEDDINGS

Tips&tricks, inspiratie si tematici faine pentru nunta ta.

Obtine ce e mai bun din decoratiuni, flori si aranjamente de nunta, personalizeaza-le si simte ca evenimentul e al tau!

Aici, pe blog, iti povestim cum sa faci asta. Citeste articolele de mai jos si daca iti plac hai sa ne auzim!

Vineri – o zi buna pentru nunta?

Daca intrati in categoria petrecaretilor grei, ziua de vineri este alternativa perfecta la ziua de sambata, unde mai pui ca vine la pachet cu reduceri, iar un buget mai lejer, va poate ajuta sa va indepliniti mai multe dorinte.

Cum iti alegi rochia de mireasa?

Procesul de alegere al rochiei de mireasa este unul complex, incepand cu mult timp inainte, iar intrebarile sunt numeroase. Cu cat timp inainte, care este pretul corect si asa mai departe. Avem noi cateva dintre raspunsuri.

Nunta sauvage cu Bianca si Stefan

Nunta sauvage cu Bianca si Stefan. Nu aveti idee cam de cand asteptam o asemenea provocare la fileu, o nunta sauvage. Stiam de trend, fusesem la demonstratii florale pe asa ceva, inca nu pusesem in practica.

Care sunt provocarile pe care le intampini in organizarea nuntii?

Cand am deschis I Do Weddings | nuntiinaerliber.ro aveam impresia ca stiu deja toate provocarile pe care le poti intampina in organizarea nuntii. Tocmai ce imi organizasem propria nunta, asa ca, am pus totul pe hartie, in mintea mea era foarte simplu. Au urmat primele intalniri, primele evenimente, oameni [...]

„Converse Party” – Petrecerea de Deschidere a sezonului 2016

Se intrevede DIS-TRAC-TI-A la orizont! Nu putem incepe acest sezon fara o petrecere. Asa ca, luati-va conversii in picioare, tinuta de zapaceala pe ringul de dans si nu va faceti niciun plan pentru 23 aprilie 2016, de la ora 17.00, va asteptam la noi! Se anunta: open bar, mancare delicioasa, [...]

Nunta o faceti doar pentru VOI 2

Sentimentele voastre, VOI 2 + emotiile parintilor + bucuria prietenilor + entuziasmul "oricui" = haos sentimental, emotionalul bate rationalul. Gasiti mai multe in articol, „Nunta o faceti doar pentru voi 2”, I Do Weddings - nuntiinaerliber.ro.

Cum iti alegi florile pentru nunta?

Cum iti alegi florile pentru nunta? Simplu si usor, trebuie sa stii cateva chestii, unde ai nevoie de ele, ce culori iti plac, sezonul nuntii si, cel mai important, bugetul. Articol semnat I Do Weddings - nuntiinaerliber.ro.

Nunta “Cocktail Garden Party” cu baloti de paie si floarea soarelui

Stiti momentele acelea cand te gandesti la ceva, fara sa vorbesti cu cineva si hop, se intampla lucrul acela la care te gandeai? Ei, exact asa a fost cu noi si nunta Simonei si a lui Adi. Ne intrebam, oare cat timp mai dureaza pana vor veni si la noi 2 miri curajosi care sa ne zica ca vor o petrecere afara. Si iata-i pe cei 2 curajosi.

Vrei sa afli Tips&tricks, inspiratie si tematici faine pentru nunta ta?

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru.