TERMENI SI CONDITII

01. UTILIZAREA SITE-ULUI

Prezentul document, prin continutul sau, pune la dispozitia tertilor utilizatori regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului nuntiinaerliber.ro. Site-ul nuntiinaerliber.ro este administrat de societatea I DO EVENTS GROUP SRL, cu sediul în Bucuresti, Sectorul 2, Bulevardul Fainari nr. 22, bl 55, sc 1, et 2, ap 7, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/7124/2008, avand Codul Unic de Inregistrare RO23752274. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si comandarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Administratorul site-ului nuntiinaerliber.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare Utilizatori. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

02. CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele legal permise. Extragerea oricaror informatii, fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a Termenilor si conditiilor. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice, textele si imaginile afisate sunt marci inregistrate in proprietatea I DO CATERING SRL si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului. Folosirea, modificarea, distrugerea site-ului sau a serverului ce-l gazduieste constituie infractiune si se pedepseste ca atare.

03. CORECTAREA INFORMATIILOR ERONATE

Administratorul site-ului nuntiinaerliber.ro face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente. Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile preparatelor inainte de a le comanda.

04. LINK-URI CATRE ALTE PAGINI WEB

In cadrul site-ului nuntiinaerliber.ro pot exista hiperlink-uri catre alte pagini web cu informatii aditionale care pot fi de interes pentru utilizator. La click pe link-ul catre aceste pagini web, utilizatorul paraseste site-ul nuntiinaerliber.ronuntiinaerliber.ro nu are influenta asupra continutului actual sau viitor al acelor site-uri care sunt controlate de terti. In consecinta, nuntiinaerliber.ro nu isi poate asuma nici o responsabilitate pentru continutul paginilor web ale tertilor.

05. LEGISLATIE APLICABILA, LITIGII SI JURISDICTIE

Prin folosirea site-ului nuntiinaerliber.ro, utilizatorul declara ca este de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare, precum si orice litigiu, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorul site-ului sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de instanta competenta, de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

06. DISPOZITII FINALE

nuntiinaerliber.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului, in orice moment si la orice interval de timp, liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia Utilizatorilor prin intermediul acestui site, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

07. RECOMANDARI SPECIALE

Ofertele speciale sunt accesibile tuturor utilizatorilor, in conditiile reglementate de termenii promotiilor. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile fara o notificare