Project Description

O Nunta cu Suflet Lila – Ioana si Mircea

Nunta Ioanei cu Mircea a impletit nuantele de lila cu cele de verde, intr-un dans vechi de cand lumea, dar cu o amprenta de libertate si modern.
Ioana, intr-o rochie finuta din voal lila, impodobita cu flori și si accesorizata cu pantofi sport, s-a completat cu Mircea, intr-un costum verde si cu aceiasi pantofi sport albi.
Momentul cand Ioana a coborat, condusa de tatal ei, pe scarile spre ponton, unde o astepta Mircea cu nerabdare, a convins si cele mai traditionale minti de la locsorul nostru, ca da, o nunta mov este nemaipomenită.
Intalnirile dintre noi au fost pline de veselie, de rasete si de „Uite! Uite! Trebuie sa-mi vedeti rochia.” Mircea, de un calm desavarsit, lua parte la bucuria noastră de a concepe si a imagina o nunta cu suflet lila.

Levantica, musetelul, movul din lisianthus și verdele gri al eucaliptului și-au găsit locul printre scoarte si butuci, in aranjamentele de pe mese, in arcada care le-a insotit juramintele, in nunta la cort a acestor oameni veseli si frumosi care au dantuit toata noaptea.

Ne-am bucurat ca am putut lua parte la conceperea si joaca cu nuantele din dorintele Ioanei si a lui Mircea. Doi oameni frumosi si o petrecere in aer liber vesela lila si verde, de natura bogata de iulie care a complotat pentru a da startul fericirii lor.

Fotograf: Alin Pirvu

Muzica: DJ Markizu – Claudiu

Meniu: In bucate

Tort:  Cofetaria Tic Tac

Buchete si lumanari: I Do Weddings- nuntiinaerliber.ro

Decor interior si exterior: I Do Weddings- nuntiinaerliber.ro

Organizeaza-ti si tu nunta la I Do Weddings!

Swirl

Hai sa organizam impreuna cea mai frumoasa zi din viata voastra! Noi suntem pregatiti, hai sa facem primul pas.

Afla mai multe