Photo credits: Victor Manea;
Video: Cristi Dinu;
Candy & fruit bar asigurat de noi si Cofetaria Tic-Tac.
Buchetele si lumanarile a fost facut de noi, I Do Weddings | nuntiinaerliber.ro.
Decoratiunile, tot noi, I Do Weddings | nuntiinaerliber.ro.impreuna cu cei doi miri cu pricina ( le-am atacat colectia de minimotociclete), cu socrul mare, dar si cu Nea Marin – omul nostru de baza de la cort.
Tortul a fost realizat de Cofetaria Tic Tac, iar figurina de catre Deliciu Mic.

Asa cum v-am promis, vom continua cu nunta cu motociclete, povestea Simonei si a lui Nicky. Va spuneam ca noi ne-am cunoscut cu destul de mult timp inainte de nunta lor, pentru ca ei isi doreau sa stie ca au data stabilita si ca au timp suficient sa puna la cale toate detaliile, surprizele, pregatirile etc. Saracii, auzisera povesti care mai de care si se cam speriasera.

Data a fost stabilita si ne-am apucat de treaba, desi, eu aveam in minte sa ii relaxez putin pentru ca eram, chiar cu suficient de mult timp inainte de nunta, cred ca mai bine de 1 an de zile.

Am uitat sa va zic ca aceasta nunta a fost organizata la „degustat” de bere, vin si alte bauturi dionisiace si pana la ore tarzii in noapte, ca na, asa se intampla cand gasim pasiuni in comun si avem ce vorbi.

Foto si Video, bifat ✓

Ne-am pus totusi pe treaba si am zis sa rezolvam urgentele: foto si video. Nu a fost foarte complicat, au zis ca vor multe instantanee si am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Victor Manea. Si un videograf asa, mai nebun, nu clasic si mi-a fugit gandul la Cristi Dinu, de altfel, motociclist si el, ca na, motociclist la motociclist trage. Sincer, imi pare rau ca nu am fost cu ei la trash the dress, la cetatea Enisala, asa de fain s-au distrat, o sa vedeti in poze!

Firul rosu, motociclete, natura si calatorii, normal!

Revenind la oile noastre. Dupa cateva discutii, in care ne-am cunoscut noi mai bine, a iesit la iveala, evident, faptul ca sunt motociclisti pasionati. Simona a luat carnetul pentru moto primul si abia apoi pe cel auto, deci, nu mai incape indoiala. Si nu numai asta ii defineste. Cel mai frumos este ca aleg sa calatoreasca impreuna pe moto in tot felul de locuri altfel. Isi iau cortul in spinare si da-i bataie pe campuri, pe dealuri, la munte, la mare. Ca sa intelegeti mai bine, in luna de miere au fost in Scotia cu motorul!

Invitatii, meniuri..etc si „Ride Together”

Cum stateam noi asa si povesteam, cu atatea elemente la indemana, le-am zis la un moment dat: „mai, ce fain ar fi sa aveti un logo al vostru!” Si uite asa s-a mai adaugat ceva pe lista responsabilului nostru cu grafica, si anume Nicky. Avea deja pe lista invitatiile, meniurile si orice altceva care tinea de grafica. Si sincer, lucrurile au iesit superbe! Slogan mai potrivit decat „Ride Together” nici ca se putea, iar grafica, va las pe voi sa va faceti o impresie. Eu personal nu prea m-as mai opri cu laudele. Ce pot sa va zic cu siguranta, e ca i-a reprezentat pe deplin!

Decoratiuni, aranjamente, place carduri si tot asa, toate cu motociclete, natura si calatorii.

Nunta cu Motociclete - Simona Nicky

Acum, aveam de integrat cu toata nunta cele trei elemente: motocicletele, cele mai importante, natura si calatoriile. Cu motocicletele a fost cel mai simplu. Era clar ca Simona si Nicky vor veni pe moto, cu tot cu riscul de gaze in voal si coafura nu tocmai perfecta. Coltul foto era clar ca o sa aiba o motocicleta, mai exact a Simonei, dar lustruita de Nicky. Separat, ca decoratiuni pentru mese, am facut o treaba cam riscanta, eu am stat cu emotii. Simona si Nicky aveau o colectie de minimotociclete, numai bine de pus pe mese pe langa arajamente si flori. Ne-am incumentat, cu tot cu riscul ca invitatii sa creada ca sunt marturii si sa le stricam oamenilor colectia! Dar nu a fost cazul, slava Domnului! Aa, da, si un alt detaliu, mesele au avut un nume, denumiri de marci de motociclete (BMW, Suzuki etc.).

Cu natura iar nu a fost complicat. Place carduri pe scoarte de lemn mesterite chiar de tatal lui Nicky. Floarea soarelui si floarea miresei nu au lipsit de pe mese, in borcane si sticle asezate pe muschi si totul pe scoarte de copac, de data asta mesterite de Nea Marin al nostru (scoartele nu si florile, desi are talent omul). Arcada a fost toata imbracata doar in verdeata. Totul in culori de verde si galben, completate cu natur-ul scoartelor de copac. Si pe ici pe colo o pata de culoare data de motocicletele nostre. Chiar si marturiile au fost din lemn, mai exact, o bucata de lemn cu magnet in spate pe care a fost pirogravat logo-ul nostru.

Nunta cu Motociclete - Simona Nicky

Cu calatoriile a fost chiar simplu, noroc cu Nicky. Ideea lui a venit scurt si la obiect: doua corturi in iarba, avand o sfoara intre ele si de sfoara, prinse cu carlige de lemn, literele faimosului, the one and only, sloganul, „Ride Together”. Simplu, nu?

Tortul, da, da, tot cu moto, asa era firul rosu, l-am respectat.

Iar piesa de rezistenta, da, da, da, a venit abia la sfarsit si a fost dulce de tot. MiniSimona si miniNicky cocotati direct pe tort, langa motor, realizati din spuma elastica de Deliciu Mic. Aici l-am integrat si pe cel de-al treilea membru al familiei, simpaticul catelus Jax von Winsberg. Evident ca Jax a fost prezent si la nunta, nu chiar pana la sfarsit, dar trebuia sa avem toata familia cu noi, nu?

Nunta cu Motociclete - Simona Nicky

Si multe alte detalii..

Si ar mai fi de povestit multe, cum acel superb „Ride Together” a fost peste tot, pe invitatii, pe meniuri, pe place carduri si tot asa. Am avut motociclete pe muffin-uri, la candy bar, multumita Cofetariei Tic Tac. Plansa de desen colorata de invitati care, apropo, a iesit absolut superba, in loc de guestbook. Proiectia cu poze cu ei, din primii lor ani impreuna, a fost si ea impresionanta. O plasa de armata in care am prins cu clesti poze cu ei, cea din spatele motocicletei de la coltul foto, si cate si mai cate ar fi de zis.

Buchetul miresei nu a fost simplu de aruncat.

Evident, si de data asta buchetul Simonei a avut parte de o poveste. Simona a avut si ea doua cerinte in legatura cu buchetul, sa fie din floarea soarelui si sa fie rotund, nu jumatate de sfera, ci o SFERA! Si cum legam noi buchetul asa, mai puneam un rand de floarea soarelui si o mai intrebam pe Simona, „mai, esti sigura? O sa-ti rupa mana de cat de greu e..” si mireasa noastra „da, da, mai pune, fa-l rotund rotund!” Si tot asa.. pana l-am facut sfera. I-a cam rupt mana la cununia religioasa si sincer, ne-a fost un pic frica atunci cand l-a aruncat, dar, totul bine, nu a fost nimeni ranit!

Cum va spuneam, o nunta minunata! Si organizarea ei a fost o reala placere, pe cuvant! Nu numai pentru ca Simona si Nicky sunt niste oameni atat de faini si ti-e asa de drag sa-i vezi de fiecare data, dar mai ales pentru ca am colaborat atat de bine. Ne asezam la masa si curgeau ideile, una de la mine, una de la ei, nu stiu cum, dar se legau asa de bine. Sincer, nici nu am simtit ca muncesc!

Concluzia? Ne-a cam placut, mai vrem si ne e dor de ei!

Si in incheiere, as vrea sa citez o prietena, de altfel make-up artistul Simonei in ziua nuntii, Cristina Ilie de la Unna Studio. Cristina, viitoare mireasa la noi anul acesta, a intrebat-o pe Simona daca ar schimba ceva la nunta. Si Simona a zis ca, daca ar fi sa dea timpul inapoi, singurul lucru pe care l-ar schimba ar fi servirea la masa in bufet suedez, ca e mai relaxata treaba. Chiar vorbisem de asta inainte de nunta, dar am zis sa nu ne riscam. In fine, asta ar fi alt topic de articol.

Evident, Cristina a zis „doar atat???”. As mai zice eu de la mine ca ar mai schimba si greutatea buchetului. Dar da, doar atat.

Pai vedeti, cum sa nu-mi iubesc jobul? Intalnesti atatia oameni frumosi si pe deasupra, ai posibilitatea sa-i ajuti sa aiba o zi din viata lor absolut memorabila! Mai mult de atat nu pot cere. Poate o bere in oras cu Simona si Nicky, ca mi-e dor de ei.

Nunta cu Motociclete - Simona Nicky