Raluca si Cosmin au ajuns la mine cautand-o pe Ana. Ce nu stiau ei era ca am fost, suntem si vom fi mereu muuuulte Ane în I Do Weddings.

Norocul meu a fost ca m-au gasit pe mine, o alta Ana dintr-un sir, chiar daca nu cea recomandata. Dar ei nu stiau asta. Eram Ana si ei au pornit cu o încredere fantastica în mine.

M-am straduit s-o merit. M-am straduit sa cuceresc tatal miresei care stia exact ce-si doreste pentru fata lui, si m-am straduit sa îndeplinesc fiecare asteptare a cuplului deja împamantenit nemtesc, cu strictetile de rigoare.

Sper ca am reusit. Speram ca am reusit, pentru ca Raluca si Cosmin ne-au pus provocari la care am raspuns cu succes:

De la emotiile pentru pisoiul pierdut in Germania (aici eram doar îngrijorata si alaturi de ei cu gandul, ca de facut n-am prea avut ce sa fac), pana la punerea la punct al puzzle-urilor ce le-au conturat evenimentul.

Cine rezolva un puzzle trebuia sa se duca la bar si sa-si revendice premiul. Care era premiul, ma întrebati? Pai… pentru invitati era o supriza, dezvaluita rapid pentru ca puzzle-urile s-au rezolvat mai repede decat ne-am asteptat. Oameni destepti nemtii astia! Premiul era un cockail Wildeberry Lillet, surpriza si pentru mine ca habar n-aveam ce înseamna asta.

Wildberry Lillet este un cocktail pe atat de simplu, pe cat de gustos, finut si light (Lillett Blanc, apa tonica si fructe de padure congelate – în loc de gheata). Buuun si frumusel si finut si dragut… La fel ca mirii nostri.

O alta provocare a fost „posetuta” pentru nasa. S-o vedeti pe Simona mea cum s-a sucit, s-a invartit, i-au venit idei, i-au plecat idei… Si a reusit! Ca de obicei, eu nici nu-mi faceam probleme.

„Strainezii” nostri s-au distrat, s-au rezolvat puzzle-uri, s-a baut si s-a mancat, s-a veselit lumea, s-a multumit pana si tatal miresei.

Raluca si Cosmin, va multumesc!

Chiar daca nu am fost Ana dorita, am fost Ana potrivita.

 

 

 

 

Foto: Ovidiu Cristea

Muzica: DJ Markizu (Claudiu Cretulescu)

Deco, buchete si lumanari: I Do Weddings

Catering: In Bucate

Cake: Cofetaria Tic Tac

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la: “Nuntă puzzle din care toti au iesit castigatori – Raluca si Cosmin

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini.