#Nuntalibre – Denisa si Stefan si curajul de a fi liberi si de a ne aminti sa ii pretuim pe cei care ne sunt alaturi.

Cu Denisa si Stefan ne stim de mult, i-am cunoscut prin Miru si Hori, care au revenit anul acesta la I Do Weddings, doar ca in postura de nasi. Ne-am indragit din prima, asa ca ne-am tot intalnit, ba la un ceai, ba la petrecerea de deschidere, unde Stefan ne-a facut poze si a venit cu SprintBox, ba la alte nunti.

Prin urmare, cand au luat marea decizie, au venit la noi. Si au venit cu o idee pentru nunta destul de curajoasa, si anume “Indrazneste!”, indrazneste in sensul de a face acel pas si a iesi din zona de confort catre ceva ce iti place, ti se potriveste, curajul de a fi liber. Pentru ca uneori nu e nevoie decat de un pas mic, si faptul ca exista oameni care sa te sustina conteaza enorm.

Pot spune cu certitudine ca a fost una din nuntile la care am avut foarte mari emotii, o data pentru ca ei imi sunt tare dragi, si a doua, pentru ca nunta aceasta a avut mult suflet. Stefan si Denisa au indraznit de cateva ori in viata, si in timpul asta, au fost multi oameni langa ei. Astfel incat, in ziua nuntii, am sarbatorit toti oamenii apropiati lor prin tot felul de mici surprize pentru ei, de la melodii cu insemnatate, pana la mici cadouri si chiar si un tort (da, a fost si ziua tatalui lui Stefan).

As zice ca cel mai important moment al nuntii a fost speech-ul lor. Denisa si Stefan, incredibil de emotionati, au vorbit de toti acesti oameni care au fost alaturi de ei, care i-au sustinut si i-au iubit. Am avut mari emotii pentru ei, dar se pare ca Stefan s-a nascut pentru a vorbi la microfon. 🙂

Nunta-cu-suflet-Denisa-si-Stefan-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (31)

Si da, a fost si prima nunta in care decorurile le-am hotarat mai repede decat timingul si surprizele pe care avea sa le aduca nunta.  Aici nu a fost nimic complicat, nu de altceva, dar si ei sunt simpli si frumosi. Am vrut sa tinem natura cu noi, prin urmare am avut ghirlandele de becuri cu iedera, si aranjamente in forme geometrice cu multa verdeata si culori pastel.

Pentru ca o #nuntalibre trebuie sa dea oamenilor libertatea de a se simti cat mai confortabili si de a face ce le doreste inima, ne-am pus pe  amenajat zona de afara astfel incat lumea sa se poata simti bine indiferent ce aleg sa faca, un alt colt foto, canapele si mese de paleti, lemonade bar-ul, mese de cocktail, tenisi pentru cine doreste sa rupa ringul de dans si paturici pentru cei infrigurati, dar si o balustrada decorata cu poze cu ei, fotografii ce au spus povestea lor de cand s-au cunoscut si pana in ziua nuntii.

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin
I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin

O nunta cu suflet nu poate sa nu aiba si cadouri cu suflet, primul dintre ele a fost SprintBox, care a oferit tuturor participantilor o amintire faina de la nunta, iar a doua a fost Doza de bine, asa cum au denumit-o ei, mai exact, un borcanel tare frumos si cu ganduri bune, primul gand bun fiind deja pus acolo de catre miri. Am primit si eu unul si tot completez in el. 🙂

Multumesc dragilor pentru doza generala de bine primita de la voi si pentru asa o nunta plina de emotii!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la #NuntaLibre – Denisa si Stefan.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni misto. 😊