Nunta instelata a Mirelei si Andrei a avut loc sub semnul constelatiilor, al naturii si al micii stelute ce se intrevedea la orizont.

De la numerele de masa, ce reprezentau constelatii (masa lor avea constelatia Lyra), pana la aranjamentele de mese si o arcada plina de flori si luminite, evenimentul plin de lumina, natura bogata, veselie si cer instelat ne-a bucurat pe toti, nu doar pe mirii nostri.

Mirela si Andrei sunt un cuplu special in inima mea, prin veselia si siguranta de care au dat dovada, prin increderea pe care mi-au acordat-o si prin bunul simt si empatia pe care o aveau (si o au inca). Imi multumeau de fiecare data, chiar daca nu era cazul, iar eu incercam sa le explic sa mai dea si pe mine chestii, pentru ca ei sa fie cat mai relaxati. Cum sa nu fii bucuros, cum sa nu faci totul cu atata drag pentru Mirela si Andrei? Superbi oameni.

Acesti doi oameni minunati au fost responsabili si de niste lacrimi de emotie din partea mea datorita evenimentului din timpul nuntii cu care s-au increzut in mine.

A fost prima mea nunta cu un moment de „gender reveal”, adica s-a devaluit, in timpul evenimentului, sexul viitorului copil al Mirelei si Andrei.

M-am simtit speciala pentru ca am fost printre primii care am aflat daca vor avea bebelus sau bebelusa. Stiam doar eu si doctorii. Pai cum sa nu fiu impresionata? Nu voiam sa-i spun nici Simonei, ca sa stiu doar eu, atat de bine m-am simtit. Abia-abia le-am spus celor de la baloane, ca sa stie de ce culoare sa se foloseasca, ca alfel n-as fi suflat o vorba.

Si ca sa vezi! In momentul organizat, cu baloane colorate, tatal Mirelei a cantat un cantec compus de el special pentru Mirela, dinainte sa se stie ca este insarcinata. Si fix la finalul cantecului, de o emotie aparte (la care eu deja plangeam), s-au spart baloanele dezvaluind surpriza – vor avea (au deja) o fetita. Nici Mirela si nici Andrei nu stiau ce anume vor arata baloanele. Ca de altfel nici nuntasii. Se vede pe fetele lor surpriza si bucuria.

Așa că vedeți de ce mă simțeam specială? De ce acest moment a însemnat imens și pentru mine? Și totul a fost completat de cantecul nemaipomenti al tatalui Mirelei, care a fost de o sensibilitate si frumusete de ne-a inlacrimat pe toti. Si a fost intonat cu o asemenea emotie…. Uff, superb! Absolut superb!

Vă mulțumesc Mirela si Andrei! Voi sunteti „de vina” pentru una dintre cele mai puternice emotii traite de mine.

Foto: Cromatica Photography

Rochie: Wedding Atelier

Hairstyle: Ave Scissors

Muzica: Popas Band

Dansul mirilor: Aniri Dance

Cabina foto: Flashbox

Deco, buchete si lumanari: I Do Weddings

Catering: In Bucate Catering

Cake: Cofetaria Tic Tac

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la: “O nunta sub constelatia Lyrei – Mirela si Andrei

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini.