Nunta Iuliei cu Marian a fost prima mea nunta. Nu chiar, dar a fost prima nunta pe care am ramas sa o supraveghez singura. Lucrasem cu ei la concept, stiam aproape totul despre povestea lor, numai ca eram inca in ameteala de „e totul foarte frumos, dar cum o scot eu la capat?”.

Bineinteles ca Simona a fost acolo. Pana la un punct. Si pe urma… m-a lasat singura. Cu cuvintele nemuritoare, care mai degraba te obliga, decat te linistesc: „Nu ma vezi cat de linistita plec? Calmeaza-te, ca eu nu am grija!”

Aveam eu! Prima mea grija era ca Iulia si Marian, cand or sa ma vada doar pe mine, or sa intrebe incontinuu de Simona. Doar ea era cea experimentata, cea care le aducea pacea si calmul intr-o zi in care toata lumea iti spune ca trebuie sa fii stresat. Cum puteam face eu asta? Cum puteam ca, pe langa toate responsablitatile pe care le ai ca wedding planner in seara aia, sa o mai am si pe aia de a-i calma pe miri cand vor vedea ca Simona, pilonul de calm si de incredere, a plecat? Eh! Dar nu avea ceva mai bun de facut, decat sa doarma? Cum ar fi sa stea cu mine? Nuuuu! Si si-a mai luat si la revedere de la ei, ca sa stie exact ca raman doar cu mine.

Nunta-frumoasa-si-relaxata-Iulia si Marian-I-Do-Weddings-nuntiinaerliber (10) Nunta-frumoasa-si-relaxata-Iulia si Marian-I-Do-Weddings-nuntiinaerliber (5)

Foto: Vicentiu Amarandei

Asa ca, pe langa grija generatorului, a mancarii, a programului de respectat, a dorintelor nuntasilor care pot lua diverse forme (ma informasem inainte de cele mai grave situatii in care as putea sa ma regasesc, asa ca sa stiu, nu doar sa-mi bag panica), o mai aveam si pe aia a Iuliei si a lui Marian care se vor trezi cu neexperimentata de mine. Na, belea! Ce faci in situatia asta?

Pai primul lucru, o injuri pe Simona. Al doilea lucru, speri ca Marian si Iulia nu vor observa ca eu sunt pe taramul grijilor. Al treilea lucru, respiri adanc si iti aduci aminte ca Iulia si Marian sunt cei mai draguti, cei mai not-demanding si cei care ti-au facut complimente chiar si fara sa stie ca tu abia ai inceput sa vezi cu ce se mananca nuntile cu suflet. Asigurarea din partea lor a venit natural si fara condescendenta.

Pe mine ma cucerisera demult, dar fix cu o seara inainte intram si eu in vasta lumea a creatorilor de aranjamente, chiar daca timid, si faceam un corsaj pentru blanosul nuntii.

Nu ca toate miresele nu sunt finute si frumoase, ca sunt. Dar uitati-va la Iulia! Nu ca toti mirii nu sunt si ei frumosi si fericiti, ca sunt. Dar uitati-va la Marian!

Ne-a prins dimineata, cu niste miri inca zambareti si fericiti, care nu au dat o secunda impresia ca le e dor de Simona (sic!) si m-au facut sa ma simt foarte fericita ca am luat si eu parte la nunta lor cu suflet.

Simplitatea si veselia celor doi, faptul ca nu au uitat nici rudele mai blanoase, ideea de nunta relaxata si de a trai un eveniment asa cum trebuie – toate astea au facut ca povestea lor sa prinda aripi si sa umple un inceput de vara atat de bogat.

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “O nunta frumoasa si relaxata – Iulia si Marian“.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊