Unii dintre cei mai dragi miri de-ai nostri au fost Andreea si Vlad. Doi oameni super misto, cu un calm aparte si cu o fericire linistita care se citeste in priviri si in zambete.

Inca de la inceput, de cand i-am cunoscut, agitatia mea a primit o infuzie nesperata de liniste prin increderea pe care mi-au acordat-o si prin faptul ca ne-am placut reciproc, de la primele cuvinte.

Atunci cand ne-am apucat sa punem nunta la cale, toata aceasta pace a lor s-a concretizat in luminite, stele si cerul noptii. Si intr-o arcada pe care o faceam pentru prima data si care, fara sa glumesc, ne-a placut si noua atat de mult incat parca era nunta noastra.

Foto:  Vali MateiFoto:  Vali Matei

Dar sa va spun cum a fost cu artificiile.

Pentru ca suntem cu totii oameni cumpatati, bineinteles ca am avut grija la buget. Numai ca nu se putea nunta cu cer instelat si plina de luminite fara de artificii. Ca sa vezi, le sarea un pic bugetul asa ca, fara drame si pasiuni inutile, Andreea si Vlad au decis sa renunte la acest moment care le-ar fi completat momentul magic. Vlad a suferit cel mai mult.

Insa, fratele lui Vlad a decis sa sustina el bucuria celor doi si am ajuns sa organizam, impreuna cu el si cu Andreea, momentul magic, surpriza pentru Vlad. In tot timpul asta, sa nu credeti ca mirele nostru renuntase la artificii. Tot voia si tot spunea ca reusim, ca artificiile sunt misto si ca totusi le-ar vrea. Deja acum se punea problema sa-l convingem noi ca nu merita, pentru ca surpriza era deja pregatita.

Organizarea n-a fost o problema. Cei de Pyro-Technic sunt prietenii nostri de multa vreme iar colaborarea a mers fara cusur, ca de obicei. Sa tii secretul fata de Vlad in timpul nuntii – asta a fost greu!

Totul s-a sfarsit insa cu bine, iar supriza a adus lacrimi in ochii invitatilor, dar si ai nemaipomenitilor nostri miri (chiar daca Andreea stia).

Foto:  Vali Matei

Ce nu s-a aflat, decat mai tarziu printre hohote de ras, a fost ca un domn de la artificii a fost inghesuit in colturi intunecate si dezbracat, iar noi nu stiam cum sa ne gonim mirele din diverse locuri.

Ideea e simpla: am uitat sa le spunem celor de la artificii ca momentul este o surpriza pentru Vlad. Domnul pirotehnist a venit, ca de obicei, la noi in spate, sa punem la cale ultimele detalii, imbracat intr-un minunat tricou cu PYRO-TECHNIC (spectacole si comert cu artificii).

Pentru ca Vlad a aparut fix in momentul nepotrivit, noi l-am inghesuit pe specialist intr-un depozit, de saracu’ om nu stia ce avem cu el si de ce il indesam intr-un spatiu intunecat si ii mai si spunem pe un ton usor isteric sa-si dea tricoul jos.

Totul a meritat, iar Andreea si Vlad au avut parte de un moment special, ca de altfel noi toti.

 

Rochii – Christina Andrei

Costum – SUITS by David C

Foto :  Vali Matei

Muzica: DJ Cristian Niculici

Deco, buchete si lumanari: I Do Weddings

Catering: In Bucate

Cake: Cofetaria Tic Tac

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la: “O nunta cu artificii surpriza – Andreea si Vlad

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini.