Project Description

Nunta inspirata din natura – Cami si Alex

“Nunta inspirata din natura – Cami si Alex” este dovada vie ca la noi vin cupluri dupa chipul si asemanarea sufletului nostru.

Cuplurile cu care lucram au de cele mai multe ori impact asupra noastra intr-o maniera sentimentala. Este foarte greu sa nu te atasezi cand afli povestea lor si o asterneti impreuna cu fiecare detaliu. Cami si Alex sunt unul dintre cuplurile ce ne-au ramas in suflet pentru felul in care sunt ca persoane si pentru prietenia pe care ne-au aratat-o inca de la inceput. Pe langa faptul ca a fost o placere sa lucram alaturi de ei, de asemenea, am avut ocazia de a petrece impreuna o zi si o noapte, la nunta lor.

Ne bucuram nespus de mult ca am fost alaturi de voi la nunta voastra si va dorim sa aveti parte doar de fericire cu fiecare lucru pe care il faceti.

Fotograf & Videograf: Valentin Coste Photography
Meniu: In bucate
Aranjamente florale locatie: I Do Weddings- nuntiinaerliber.ro
Decor interior si exterior: I Do Weddings- nuntiinaerliber.ro
Cabina foto: Royal Booth
Buchete si lumanari: The Flower Corner

Covid-19

Asa ca, daca alegeti sa ramaneti alaturi de noi anul acesta, am pregatit cateva reduceri, astfel incat bugetul de nunta sa fie mai lejer, precum si o serie de masuri pentru a va simti cat mai in siguranta in locatia noastra.
Mai multe informatii aici.

Organizeaza-ti si tu nunta la I Do Weddings

Swirl

Hai sa organizam impreuna cea mai frumoasa zi din viata voastra! Noi suntem pregatiti, hai sa facem primul pas.

Afla mai multe