Noul an ne-a intampinat cu multe cadouri, pe toti. Vizite la parinti, petreceri cu colegii de birou, surprize de la prieteni si tot asa. La noi, Mos Craciun a venit cu un nou site unde vom scrie cu pasiune, de acum, povesti frumoase. Am profitat de faptul ca iarna, la noi, nu este activitate, cortul fiind si el undeva la caldura 🙂 si ne-am pus pe treaba. Alta structura, alt design, alte texte, altceva dom’le. Am muncit ceva, am incercat sa ne dam seama ce era bine si ce nu era pe vechiul site, vroiam mai multe poze, aveam o galerie, dar nu era bine organizata, am intrebat in stanga si-n dreapta, inclusiv la primele intalniri cu potentiali miri. A fost distractiv, iar acum ne bucuram tare de tot ca il avem.
Haideti sa va facem cunostinta cu el si sa vedeti ce puteti gasi pe noul site:

  • Stim sigur ca vrem sa va spunem mai pe-ndelete la ce ne pricepem cel mai bine – la generarea de fericire pe metru patrat.I Do Weddings Fericirea
  • Suntem dornici sa cunoastem oameni frumosi tot timpul, de aceea, dam tot ce avem pentru asta. Facem noi primul pas si ne prezentam. Si va povestim ca pe langa cortul de evenimente I Do Weddings, ne dorim sa ne implicam si sa va ajutam sa iasa totul asa cum v-ati dorit. Asa ca, avem tot arsenalul necesar. Daca sunteti curiosi, aflati cine suntem si ce facem aici.
  • Ne-am dat seama ca avem nevoie de un loc separat in care sa vorbim despre oferte, reduceri, un loc in care sa va spunem toate detaliile si sa fie totul clar. Ofertele speciale le gasiti aici.
  • Suntem convinsi ca vreti sa stiti cum a fost la nuntile pe care le-am organizat pana acum, de aceea, am facut o categorie noua Povesti frumoase”, unde veti gasi fotografii si cativa dintre furnizorii cu care am lucrat pentru nuntile respective.
  • Si pentru ca suntem niste maestri ale povestilor frumoase, ne-am gandit sa ne facem noi un locsor in care sa zicem tot ce avem pe suflet, pe blog.
  • Am incercat sa aducem mai multe despre cortul I Do Weddings si despre cat de minunat este el.
    IDOWEDDINGS

Asteptam parerile voastre ca sunt tare pretioase pentru noi!