Photo Credits : Victor Manea.

Brosa gotica: Bejewel Thingies – Raluca Anastasescu.

Sporturile extreme sunt practicate de oameni care isi doresc senzatii extreme, care au un surplus de adrenalina dornica sa iasa afara. Dar exista si exceptii. Sunt unii care o fac pentru ca pur si simplu le place, ii reprezinta, face parte din ei. Asa se intampla si cu motociclistii, pe care da, stiu, i-am asociat cu cei care practica sporturi extreme, dar nu intamplator.

Sunt unii pasionati de moto care cauta senzatii tari, dar sunt si unii care pur si simplu se bucura se peisajele din jur si de faptul ca vantul le flutura prin par. In categoria 2 se incadreaza Simona si Nicky, o pereche tare simpatica de motociclisti care au ales sa isi organizeze nunta la noi, in 2014.

Simona si Nicky sunt motociclisti pasionati si, surpriza, sunt cei mai blajini oameni pe care ii stiu eu. Draguti, simpatici, atenti mereu sa nu supere pe nimeni, sunt genul acela de oameni pe care ai vrea sa ii ai mereu langa tine, cum zice vorba din popor, sunt de „pus la rana”.

Sa va povestesc putin despre ei, ne-au fost tare dragi. La prima intalnire, au venit la noi, la birou. Si-au pus castile moto pe masa si stiu ca foarte repede le-am zis, nu m-am putut abtine!, „sunteti de-ai mei, ati ajuns unde trebuie.” Erau stresati saracii, au semnat contractul si au stabilit data nuntii cu un an jumatate inainte. Apoi, dupa niste beri peste cateva povesti, am terminat cu toate detaliile despre nunta (decoratiuni, flori, aranjamente sala etc.) si am inceput sa ne semi-plictisim :). Ne intalneam sa mai discutam despre una, despre alta, dar nu prea mai aveam ce discuta despre nunta. Bine detaliile, nu au fost chiar simple avand in vedere ca am fost nevoiti sa includem motocicletele peste tot, inclusiv in momentul dinaintea cununiei religioase cand Simona a zis ca ea vine pe motocicleta la ceremonie. Calatoriile lor pe motor prin lume, prin natura au fost laitmotivul nuntii, “Ride Together”, asa ca am instalat 2 corturi pe pajistea din fata cortului.  Dar despre aceste aspecte, despre care nu ne vom satura sa povestim ca prea tare ne-a placut, va vom mai spune intr-un articol viitor.
Ramaneti pe aproape!

PS: ah da, uitasem, motorul lui Nicky a ajuns la colega noastra Liana. Si da, domnisoara de onoare a Simonei isi va organiza nunta la noi anul acesta.