Se intrevede DIS-TRAC-TI-A la orizont!
Nu putem incepe acest sezon fara o petrecere. Asa ca, luati-va conversii in picioare, tinuta de zapaceala pe ringul de dans si nu va faceti niciun plan pentru 23 aprilie 2016, de la ora 17.00, va asteptam la noi!
Se anunta: open bar, mancare delicioasa, muzica numai buna de zbantuiala, candy & cake bar, prosseco, transport, tot ce trebuie, totul din partea casei.

Come & JOIN, here on Facebook 🙂

Petrecerea aceasta are mai multe motive:

  1. ne e dor de voi! Toti cei care ne-ati fost si ne sunteti alaturi si nu v-am mai vazut de mult.
  2. cei care planuiesc organizarea nuntii pentru 2016 si 2017 pot gasi aici, la party, o mana de oameni care ii pot ajuta cu organizarea nuntii (ex. fotografi, muzica, prajituri etc.). Sau cum mai zicem noi, acei oameni de incredere care iti iau toate grijile de pe cap.
  3. cei care planuiesc, dar nu sunt chiar hotarati / convinsi,  sa isi organizeze nunta la cort, acum este momentul bun pentru a vedea cum e, poate, cine stie?, o sa le cam placa.
  4. cei care aveti nunta la noi anul acesta (2016), sunteti bineveniti sa va bucurati de aer curat si sa va obisnuiti cu cortul inainte de ziua nuntii voastre.
  5. va asteptam pe toti la o portie de dans, voie buna si distractie alaturi de oameni super faini.

Acestea fiind zise, le multumim celor care ni s-au alaturat pentru party:

  • mancarea cea delicioasa made by Enjoy Catering si „the one and only” Lucian Garleanu.

„Am creat Enjoy Catering din pasiunea pentru universul gastronomic si din dorinta de a impartasi cu toata lumea bucuria pe care ne-o ofera unul din cele mai de pret ingrediente ale vietii – mancarea. Gustul, mirosul, culorile, formele, eleganta si finetea acestui minunat ingredient, ne-au aprins dragostea pentru arta culinara.”

Enjoy Catering _ I Do Weddings-www.nuntiinaerliber.ro

  • prosecco-ul rece si delicios asigurat de Frizzante Ride si mirii nostri din acest an.

„Ne place sa ne spunem <<provider of happiness>> pentru ca facem evenimentul oricui mai fericit. Frizzante Ride sunt 2 biciclete cu prosecco, 2 baruri mobile colorate si funky pe care le aducem la evenimentele importante din viata oamenilor si servim invitatii cu prosecco rece si cu frizzante rose la fel de rece si bubbly. Frizzante Ride sunt 2 cargo bikes cu poveste: The Party Starter – bicicleta bleu ciel perfecta pentru a da boost petrecerii; The Classy Bubbles – bicicleta eleganta pentru evenimente cu rafinament.”

logo black

„Am reusit, de-a lungul celor 5 ani, sa imi transform pasiunea pentru fotografii in meserie. Treptat, m-am apropiat de arta fotografica si mi-am dat seama ca cel mai bine ma simt atunci cand sunt in jurul oamenilor, in timpul unei nunti, cand le surprind emotiile si cele mai intense trairi.”

stefan-rotaru-fotograf5

  • muzica aceea care ne va tine pe ring toata seara este by DJ Tino.

Multi dintre voi il stiti deja pentru ca l-ati avut alaturi la petrecerea voastra. Ceilalti il veti cunoaste cu aceasta ocazie si il veti tine minte pentru distractia de care vom avea parte datorita lui. Are un <<feeling>> extraordionar si stie exact ce muzica sa puna ca sa te faca sa te simti bine. Face asta de 19 ani, e de inteles cumva, nu?

DjTino

  • trupa Fling ne va incanta cu cateva melodii live la party. Si trebuie neaparat sa mentionam ca Silviu, cel care canta cu trupa Fling este unul dintre mirii nostri de anul trecut. Ne bucuram sa va revedem, Alexandra si Silviu!

“FLING este un proiect fresh care s-a nascut din dorinta unor muzicieni tineri si pasionati. Trupa doreste sa ofere un altfel de show live si distractie maxima la evenimente. Repertoriul trupei cuprinde atat piese internationale consacrate, cat si hituri care au spart topurile in acest an.”

Trupa-Fling-Party-I-Do-Weddings-www.nuntiinaerliber.ro

  • cu drag va anuntam ca ni se vor alatura la party si minunatii fotografi de la Relu Draghici Photography. Ne bucuram sa vedem ca oamenii care ne sunt alaturi an de an si care muncesc cot la cot cu noi, ni se alatura si la o mica distractie.

Relu-Draghici-Photography-I-Do-Weddings-www.nuntiinaerliber.ro

  • ni se alatura la party si Stefan Radu Photography. Ne pregateste ceva surprize “fotograficesti”, abia asteptam!

Stefan-Radu-Photography-I-Do-Weddings-www.nuntiinaerliber.ro