#NuntaLibre – Denisa si Stefan a fost inclusa pe lista BEST OF WEDDINGS 2019 by WEDMAG si tare ne-am mai bucurat la aflarea acestei vesti.

Mirii nostri dragi au pus mult suflet in nunta lor, asa ca merita din plin locul in paginile revistei digitale. In plus, selectia de fotografii si textul Denisei sunt o incantare! Emotiile care razbesc cu fiecare pagina sunt de nedescris.

Vă invitam sa rasfoiti revista, veti gasi multa inspiratie.

#NuntaLibre - Denisa si Stefan a fost inclusa pe lista BEST OF WEDDINGS 2019 by WEDMAG – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)

Fotografiile selectate in revista sunt realizate de www.be-light.ro

Cand simti ca iubesti persoana de langa tine din ce in ce mai mult, nunta devine un pas natural, asteptat cu multa bucurie. Si cand stii ca sentimentul este reciproc si vibrati pe aceleasi acorduri, rezervi locatia inainte de cererea oficiala. Da, da, rezervi data inainte de a primi „DA-ul” mult asteptat. Cum ar fi ca atunci cand primesti inelul, sa primesti si data nuntii cu local cu tot? – povesteste cu drag Denisa in cadrul articolului din WEDMAG.

In cazul Denisei si a lui Stefan fix asa a fost, spun asta pentru ca ii cunoastem bine, inca de acum 3 ani cand au venit pentru prima data la cort in calitate de invitati la nunta dragilor nostri Miru si Hori. Si uite asa cercul nostru de prieteni creste, creste, nu se mai opreste. Motiv pentru care suntem tare recunoscatoare, te unge pe suflet sa ai aproape numai oameni faini.

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin

Fotografiile selectate in revista sunt realizate de www.be-light.ro

Denisa povesteste in paginile revistei cum au ales tema nuntii: Pentru ca ne-am dorit o nunta relaxata, tema nuntii noastre a fost #nuntalibre. O nunta libera de stres si formalitati, dar plina de sinceritate, bucurii si iubire. Simo de la I Do Weddings a fost omul care a dat sens tuturor ideilor noastre. Pentru decoruri, lucrurile au mers tare rapid. Nu am avut nimic complicat, am vrut sa tinem natura cu noi, asa ca am avut ghirlande cu becuri si iedera pe tavanul cortului, iar aranjamentele de pe mese au fost in forme geometrice cu multa verdeata si culori pastel date de florile de Ranunculus – cele mai pastelate flori.

Continuarea povestii se regaseste in paginile revistei WEDMAG si pe blog-ul I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊