I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Diana si Ovidiu

Foto: Paul Voicu.

Imi place tare mult atunci cand clientii imi arunca la fileu tot felul de provocari. Cam asa a fost pentru mine luna mai a anului trecut.  🙂 prea faina!
Mai multe fotografii de la nunta lor gasiti si aici: http://bit.ly/2lL1CMN

Cu un an in urma, in urma unui mail care mi-a starnit curiozitatea, i-am cunoscut pe Diana si Ovidiu. Ei stiau clar ce voiau, ce nu stiam noi era cum sa le punem in practica. Chimie dom’le! Si uite asa s-au legat toate.
Aparent simplu: o nunta ca un brunch intr-o zi de primavara, duminica.
Zis si facut, ne-am apucat de treaba, planificari, idei, brainstorming-uri. Pana acum nu am mai avut o astfel de cerinta. Si cum stateam noi asa, intr-o zi la birou, trecand prin cateva idei si incercand sa le gasim un fir rosu si … practic, apare Luci (bucatarul nostru) cu niste paste, facute in casa, cadou de ziua Lianei. Si ia uite cum ne-a venit inspiratia. Fix la aspectul asta din nunta ne oprisem si noi. La mancare.

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Diana si Ovidiu

Dupa o simpla imbiere a clientilor la paste, ne-am gandit sa lasam aspectul culinar al nuntii direct in mainele lui Luci. Asa s-a nascut un bufet suedez fix in ideea de brunch, cu diverse bruschete si aperitive feng shui, dar si cu “pancakes” insotite de dulceturile absolut delicioase, facute in casa si aduse chiar de Diana si Ovidiu. (Si aici nu exagerez, ce am gustat a fost absolut wow!!!)

Acum, ce nu v-am spus, e ca Diana si Ovidiu sunt si Art The Wood. Adica dragii nostri care fac tot felul de minunatii din lemn.
Nici n-am apucat sa ni-i facem bine clienti, ca i-am si pus la treaba pentru sezonul 2015. Mai stiti cei 900 de fluturasi printati pe foaie cu note muzicale? Nu o scoteam la capat fara ei… si multe altele. Nu stiu cum de avem noi bafta asta, dar o avem si gata! 🙂

Asa ca, mai ales pentru ziua lor, cum sa nu mestereasca ei tot felul de chestii?!
Multe rame de lemn, chitari si rock’n’roll photo corner, meniuri, numere de masa si marturii din lemn si chiar si un al doilea bar.
La toate astea mai adaugati bujori, scoarte si culori vesele…si ce sa iasa? Un decor de poveste, intr-o duminica insorita de primvara + o petrecere cu oameni frumosi, care, desi a inceput foarte devreme (ca aici a fost challenge-ul meu, sa reusesc sa transform cortul de la o nunta la alta in doar 3 ore si jumatate) a tinut pana noaptea tarziu.

Ar mai fi multe de spus…dar ma rezum doar la sperietura de a doua zi.
“Simona, noi avem o problema…(eu inghetand) Mai vreeem o nunta, ca nu ne-a ajuns asta!”:)

Si cand auzi asta de la clientii tai, stii sigur ca ti-ai facut treaba bine si ca ai adus si tu macar putin din bucuria lor! Pana la urma, asta e tot farmecul 🙂

I Do Weddings www.nuntiinaerliber.ro Ramona si Florin