Stiti acei oameni care zambesc tot timpul si lumineaza camera in care intra? Si pe care nu ti i-ai putea imagina niciodata tristi?
Asa e Ana Maria! Iti aduce zambetul pe buze instant 🙂 Si pe cat de energica este ea, pe atat e de calm Edi. Pe cuvant ca asa o completare n-am mai vazut.
Ei sunt acei oameni simpli si muncitori, cu o casa la tara, cum zic ei, in care isi mestesugaresc de toate pentru ca sunt si priceputi. Intre timp, au facut si un aprozar in Bucuresti si cu ocazia asta au devenit si furnizorii nostri.

Mai multe fotografii de la nunta lor gasiti chiar aici >> https://goo.gl/5YRorg

Povestea nuntii a inceput foarte clar: Voi sunteti lumea noastra!
Toti invitatii de la nunta, unii chiar din tari indepartate, chiar sunt lumea lor, chiar sunt oamenii lor dragi. Si pornind de la idea asta, am ales acest fir rosu cu tarile lumii, fiecare masa reprezentand o tara.

Mirele, adica Edi ne-a ajutat cu numerele de masa, rama de la intrare cu organizarea invitatilor la mese si orice a mai fost nevoie sa fie facut din lemn.
Marturiile si figurina de tort au fost facute de Ana Maria, pentru ca da, e tare priceputa si in a face tot felul de minunatii din fimo.
Florile au fost facute de noi, tortul de Cofetaria Tic Tac carora le multumim pe aceasta cale pentru sprijin.
Nu ii putem uita pe colegii nostru de la foto si video, Ioana Epure si Robert Calin de la Uncle Jeb Studio, care au facut o treaba excelent.
Muzica si implicit distractia au fost asigurate de Mihai Napu Band si Neylini.

Cam asa a fost nunta lor, cu multi oameni dansand pana dimineata si cu nasul care are o super voce!

Si ce am uitat sa va spun despre acesti oameni dragi noua este ca ne-au rasfatat in continuu, ba cu mere de la ei din livada, ba cu cercei facuti de Ana, ba cu flori de 1 Martie!

Va multumim dragilor pentru toate zambetele si pentru ca faceti parte din viata noastra!