Cu oameni precum Jojo si Vlad munca devine o placere si nu-ti dai seama cand zboara timpul. Nu-mi amintesc cate intalniri am avut, nu cred sa fi fost prea multe si cu toate ca ne-am intins ore in sir la taclale, deciziile importante le-am luat imediat. Eficienta si sincronicitate la maxim!

Desi am inceput pregatirile de nunta destul de tarziu, planetele s-au aliniat si am gasit repede furnizorii potriviti sa transforme nunta intr-un eveniment magic: Stefan Radu a surprins momenetele emotionante, Aimee ne-a ajutat cu realizarea invitatiilor, iar formatia The Band a fost cu noi toata seara si i-au intretinut pe invitati pe ringul de dans.

In ceea ce priveste partea de decoruri, am rezolvat-o repede: Jojo si Vlad ne-au spus ca le plac vechiturile, cele autentice desigur, si ca au pe acasa tot felul de obiecte. Coincidenta sau nu si noi la fel, am scotocit prin depozit si am scos la lumina obiecte vintage care mai de care, iar rezultatul a fost ca nu am avut nici o masa asemanatoare cu alta. Am vizitat si targul de vechituri de vreo doua ori, caci invitatii au fost numerosi, undeva la 160 de persoane si am vrut sa se bucure fiecare de un aranjament special.

Foto: Stefan Radu

Jojo si Vlad au devenit clientii nostri dupa ce ne-au trecut pragul in calitate de invitati la nunta Bianca&Stefan si la Valeria&Sebastian. Sunt tare fericita sa va spun ca simt ca atrag in jurul meu numai oameni speciali. Asa cum sunt si Jojo si Vlad, tineri si draguti, cu suflet mare si cu grija pentru cei din jur, genul acela de oameni care ti se lipesc de inima si pe care nu ai cum sa-i uiti.

Dragilor, sper din inima sa ramaneti la fel de draguti si funny impreuna si sa nu uitati niciodata ce oameni faini sunteti!

Mai multe imagini de la nunta lor sunt disponibile aici. Va invitam sa ne urmariti si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni misto. 😊