“Nunta cu plimbari cu caiacul si stele de mare – Andreea si Alin” a fost un eveniment plin de emotie, cu suflet, gratie caruia ne-am facut prieteni noi. Unde mai pui ca pasiunea lor pentru plimbarile cu caiacul ne-a molipsit si pe noi!

Sincer, daca ar fi putut, s-ar fi plimbat cu caiacul si pe lacul nostru, chiar in ziua nuntii.

Dar mai intai sa va povestesc un pic despre ei si intalnirile noastre luuungi rau.

Cu Alin si cu Andreea m-am intalnit cumva din greseala, cand eu am tinut o intalnire in locul unei colege. Si cum chimia dintre noi a fost atat de buna, nu ne-am dat seama cand s-au scurs cele 3 ore, atat de mult am stat la taclale. Daca tot ne-am inteles asa de bine, am continuat impreuna cu restul pregatirilor.

Dat fiind ca mai aveam doar vreo 4 luni pana la nunta, era cazul sa ne miscam. Intr-o saptamana aveam deja fotograf, pe Marian Cristea, cu band-ul am rezolvat destul de repede cu Time Out, asa e cand e scris in stele, era singura lor data libera, asa ca am rezervat-o, artificii (conditie obligatorie) cu Pyro-tehnic Transilvania, hop si rochita, oameni hotarati, nu gluma.

De acum, mai aveam de stabilit doar firul rosu al povestii. Din a doua intalnire, care a durat minim 3 ore, evident, a reiesit ca activitatea lor de weekend preferata este montarea caiacului pe masina si deplasarea catre lac, rau, apa sa fie. Cum s-ar zice, se simt mai bine pe apa, decat pe uscat.

Asa ca am hotarat sa aducem marea la noi!

Cu invitatiile cu tema marina ne-au ajutat foarte repede prietenii nostri de la Aimee. Intre timp, eu m-am pus pe creionat conceptul: balustrade decorate cu stele de mare, sezlonguri la coltul foto, o barca pe ponton, stiam eu ca putem imprumuta una, in care sa punem gheata si bere, numerele de mese transformate in docuri. In ceea ce priveste asezarea la mese m-am gandit sa o expunem pe o plasa marinareasca, care sa tina loc de panou. Trimit conceptul si nici un semn, mirii mei dragi, alergau cu invitatiile. Intr-un final ne vedem noi la un cico, eu cu treaba, ei foarte linistiti. M-am prins eu apoi de ce erau asa linistiti, cand au zis “Faci ce vrei!”. Trebuie sa recunosc ca in mod normal ma trec niste emotii crunte cand aud acest “faci ce vrei”, insa de data asta stiam ca sunt pe calea cea buna. Plus ca o parte buna dintre elemente, cum ar fi padele, veste de salvare, inclusiv barcile in care am facut aranjamentele florale de pe mese, le-am primit de la ei.

Daca tot mi-au dat mana libera, am completat cu cateva surprize pe care le-au aflat abia la nunta, inclusiv un steag de pirati. Rezultatele le puteti vedea in poze. 🙂

Insa cel mai important lucru e cum s-a simtit acest eveniment. A fost o nunta cu emotie si veselie: cu Andreea varsand lacrimi la momentul artificiilor, cu oameni frumosi care s-au distrat pana dimineata, cu Alin imbracat in costum marinaresc (care a spalat si niste vase, o gluma intre noi), cu prajitura bunicii drept marturie, cu prietenii lor faini dand shot-uri la bar, ce mai…a fost frumos tare!

Iar noi am capatat doi noi prieteni, acesti oameni faini care par ca au fost langa noi de cand lumea si pamantul. Si care, evident, ne-au dus si pe noi intr-o excursie cu caiacele. Ne-a placut atat de mult, incat anul acesta vom merge iar intr-o astfel de excursie. Abia astept!

Intotdeauna am zis ca suntem tare norocosi fiindca avem clienti asa faini, care ne ofera posibilitatea de a organiza aceste nunti frumoase. De data aceasta voi completa cu faptul ca suntem tare norocosi sa cunoastem asa oameni frumosi, care ne devin apoi prieteni buni.

Nunta cu plimbari cu caiacul si stele de mare – Andreea si Alin-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (5)

Multumesc dragilor pentru ca ne-ati oferit ocazia sa organizam inca o nunta cu suflet!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la Nunta cu plimbari cu caiacul si stele de mare – Andreea si Alin.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊