“Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani” a fost ca o petrecere in familie, un moment in care am sarbatorit iubirea.

Cu Dani ne stim de peste 10 ani. Era student cand ne-am cunoscut si lucra part-time alaturi de noi la organizarea festivitatilor de absolvire. Ne-am inteles atat de bine incat, dupa ce a terminat si masterul, l-am luat la noi. Si de atunci, tot impreuna suntem. Trebuia sa fie si un baiat in echipa, sa mai echilibram situatia. 🙂

Pe Oana tot cam in perioada aceea a cunoscut-o, astfel incat, dupa atatia ani, nu a fost nici o surpriza cand Dani ne-a rezervat o data in calendar. A cerut-o de sotie peste alte cateva luni, mai mai sa creada ca nu o sa aiba timp pentru pregatiri. Dar au avut, cu varf si indesat.

Pentru ca lucram in domeniu, alegerile au fost destul de usoare: la foto l-au ales pe Stefan Rotaru, de-altfel vechi prieten, video Valentin Petre, band Red Parlament si DJ Markizu. Cu 9 luni inainte de nunta aveam toate aceste aspecte bifate.

De-acum mai ramanea doar partea cea mai frumoasa, decorul.

Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)
Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (6)

Aici eu nu am avut foarte mult de treaba dat fiind ca Oana a facut un research foarte bun si a venit cu temele foarte bine facute. Am ales culori pastel, foarte finute, bej, roz pal, iar florile in colivie alba asezate pe mese au fost de mare efect. Mai ales masa de prezidiu la care au stat ei si nasii, Marian si Elena, de asemenea si ei prieteni buni si fosti miri de-ai nostri.

Am avut un colt foto tare dragut, cu o arcada foarte finuta si initialele numelor lor, un mare LOVE cu luminite pe ponton de la dragii nostri Art the Wood, si un panou de primire din lemn in forma de colivie, maiestrit tot de ei.

In plus, o idee foarte buna a Oanei, a fost sa avem punch si sangria, care au iesit foarte bune. Ne-am bucurat si distrat pana dimineata, ne-am emotionat la focul de artificii de la Pyro-tehnic Transilvania, ne-am rupt tocurile pe ringul de dans, caci e bine cand esti inconjurat de prieteni.

Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (3)
Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (4)

Dragii nostri, va dorim tot binele din lume, sa fiti fericiti si sa va bucurati de tot ce e mai bun in viata asta! Si nu uitati ca noi vom fi alaturi de voi mereu.

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta cu prieteni dragi – Oana si Dani”.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊