Nunta marina cu accente de travel si portocaliu – Madalina si Andrei” a fost un eveniment plin de veselie si culoare, unde distractia a fost in toi!

Madalina si Andrei sunt un cuplu tare fain cu care am avut placerea sa lucram impreuna pentru evenimentul lor, gandit minutios de Madalina inca de un an inainte. Ne-am vazut de cateva ori la birou, intalniri in care am incercat sa ii descopar atat ca si cuplu, dar si pe fiecare in parte, iar aici, trebuie sa recunosc, Madalina mi-a fost de mare ajutor in cazul lui Andrei. Ea a redactat un document in care a povestit putin despre el…ei, respectiv. Am aflat de pasiunea lui Andrei pentru masini, dar si despre faptul ca portocaliul trebuia inclus in tematica nuntii (masina celor doi fiind de culoare portocalie). De asemenea, am descoperit ca pe Madalina o incanta marea, iar pe amandoi, calatoriile. Tematica a fost “marin” cu mici accente din travel si portocaliu. 😊

Nunta marina cu accente de travel si portocaliu - Madalina si Andrei - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (9)

Asa ca m-am pus pe treaba: am cautat surse de inspiratie, am pus la punct dosarul de eveniment si uite asa era gata conceptul. Timpul a trecut, a venit perioada degustarilor si imi amintesc ca am ras mult impreuna in acea zi , ocazie in care ne-am apropiat si mai mult, motiv pentru care acestia si-au pus toata increderea in mine. (Va multumesc! *hugs*)

Se spune ca ziua buna se vede de dimineata, asa a fost in ziua evenimentului: totul a mers bine de la bun inceput, decorul era minunat, formatia era in toiul repetitiilor, iar echipa noastra era gata sa ii primeasca pe cei doi. In timpul serii cuvantul cheie a fost “veselie”. Toti s-au simtit bine, iar distractia a fost in toi si acest lucru este cea mai mare satisfactie pentru un wedding planner.

Madalina si Andrei, va multumesc! A fost o placere sa va cunosc si sa iau parte la cea mai frumoasa zi din viata voastra. 😊

Va pupam, toata echipa de la I Do Weddings. Cheers!

Fotograf: Foto by Alin Pirvu
Band: The Humans
Dj: Adrian Land
Meniu: In Bucate Catering Service
Tort si Candy-bar: Cofetaria Tic Tac
Aranjamente florale locatie: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Decor interior si exterior: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Colt foto/cabina foto: Party mirrors
Buchete si lumanari: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Meniuri: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Prosecco: Prosecco Van

Nunta marina cu accente de travel si portocaliu - Madalina si Andrei - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (1)
Nunta marina cu accente de travel si portocaliu - Madalina si Andrei - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (11)

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta marina cu accente de travel si portocaliu – Madalina si Andrei“.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊