Nunta romaneasca cu invitati internationali – Iulia si Ludovic” a fost una cu o energie aparte, prin simplul fapt ca au fost prezente mai multe tipoligii de oameni, din diverse colturi ale lumii si cu nationalitati diferite, toti au contribuit la un vibe de veselie si fericire comun. Iulia este romanca, Ludovic este de origine francez si s-au intalnit in Marea Britanie. Cat de mica e lumea cand e vorba despre sufletul tau pereche, nu? Ah, sa nu uit, nasii sunt din Lituania si Ungaria, asta da echipa internationala! 😁

Prima data cand am facut cunostinta cu ei, a fost prin videocall, iar apoi am schimbat mail-uri pentru a stabili detaliile nuntii. Iulia si-a pus toata increderea in mine ca voi reusi sa ii redau fiecare idee, exact asa cum planificase minutios: eu am facut partea ce incanta ochiul si bucura sufletul, dar ea s-a descurcat minunat in alegerea trupei (Trupa LOV), foto & video (Sergiu Cioban si Madalin Butiurca), photobooth (Taraba cu poze), a rochiei si cate si mai cate. Pe langa furnizorii mentionati mai devreme, spre deliciul celor mici, dar si a celor mari, tortul si cake-barul a fost asigurat de cofetaria Tic-Tac, iar spectacolul grandios de artificii, de catre cei de la Pyro-Technic Transilvania. Cheers!

Iulia & Ludovic - IV- Sergiu Cioban - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)
Iulia & Ludovic - IV- Sergiu Cioban - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (8)

In timpul serii toata lumea s-a distrat si a dansat, dar in special cei doi… pana nu i-au mai tinut picioarele. A fost minunat sa vad oameni de alta nationalitate ce vor sa invete si sa vada “obiceiurile” de la noi in timpul unei nunti: au invatat hora si toate aplauzele pentru Ludovic :D, au vazut ce presupune “furatul miresei” si s-au distrat indiferent de ce muzica era pe fundal.

Iulia si Ludovic, ati fost delicios de minunati. Va multumesc pentru toata increderea acordata si ma bucur nespus ca am avut placerea sa colaborez cu voi. Tot binele din lume sa fie la voi!

Fotograf: Sergiu Cioban
Videograf: Madalin Butiurca
Band: Trupa LOV
Meniu: In Bucate Catering Service
Tort si Candy-Bar: Cofetaria Tic-Tac
Aranjamente florale locatie: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Decor interior si exterior: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Cabina foto: Taraba cu poze
Meniuri si place-carduri: I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro
Artificii: Pyro-Technic Transilvania

Iulia & Ludovic - IV- Sergiu Cioban - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (18)
Iulia & Ludovic - IV- Sergiu Cioban - IDO-Weddings-nuntiinaerliber (19)

De asemenea, as vrea sa le multumesc si oamenilor “din spate”, cei ce nu se vad la ochi, contribuie si ajuta zi de zi, eveniment de eveniment pentru fericirea acestor oameni: In Bucate Catering Service, echipa de mentenanta, fetele de la curatenie si cele din seara evenimentelor si nu in ultimul rand, echipei de ospatari. Chapeau!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta romaneasca cu invitati internationali – Iulia si Ludovic” .

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊