„Nunta noastra, doar pentru noi doi – Magda si Vlad” a fost un eveniment special ce a readus la viata povestea nuntii lor faine.

Avem un mare noroc de nunti frumoase cu oameni speciali. Si un mai mare noroc ca ne revedem cu o parte din ei. De fiecare data cand ne reintalnim se lasa cu emotii, insa uneori ramanem fara cuvinte. Asa a fost si in cazul Magdei si a lui Vlad, cand ne-am revazut pe pontonul locatiei noastre. Motivul a fost o cina romanica in doi, intr-un decor recreat dupa povestea lor, insa de data aceasta, doar pentru ei doi sa il admire.

Cu Magda si Vlad am avut placerea sa colaboram incepand din iarna anului 2018, cand ne-am intalnit pentru organizarea evenimentului lor. Nunta a avut loc in acelasi an, intr-o zi calduroasa de vara. Avand o pasiune comuna pentru munte si natura, au ales sa impleteasca firul povestii lor cu elemente ce i-a purtat cu gandul la o nunta in varf de munte. Mai multe poze de la evenimentul lor gasiti in albumul foto Nunta in varf de munte – Magda si Vlad din sectiunea Povesti Frumoase.

Vara aceasta, Simona si Stefan, nasii lor, au avut in minte un cadou inedit pentru aniversarea de doi ani de la nunta – o cina romantica in doi. Propunerea a fost ca cina sa aiba loc in acelasi cadru in care a avut loc evenimentul lor, cu aceeasi tematica si servita pe pontonul nostru.

Astfel, ne-am apucat de treaba, iar impreuna cu prietenii nostrii de la In Bucate Catering, am realizat un meniu pentru cina celor doi, meniu ce urma fidel ceea ce s-a servit in cadrul evenimentului. With a little twist: Magda si Vlad au devenit intre timp vegetarieni.

Mai departe, cu drag si inspiratie, ne-am ocupat de decor, logistica si bar. Am urmat acelasi fir al povestii din cadrul nuntii, muntele si natura. „Complotand” in continuare cu Simona, nasa lor, am realizat buchetul de nunta al Magdai, precum si coronita din floarea miresei.

NUNTA NOASTRA, DOAR PENTRU NOI DOI – MAGDA SI VLAD- IDO-Weddings-nuntiinaerliber (22)
NUNTA NOASTRA, DOAR PENTRU NOI DOI – MAGDA SI VLAD- IDO-Weddings-nuntiinaerliber (4)

De cele mai multe ori este dificil de exprimat in cuvinte o traire sau emotie de moment. Este putin spus ca amandoi erau coplesiti, cu atat mai mult cat nu au stiut pana in ultimul moment unde vor merge si ce se va intampla acolo (Simona si Stefan au fost destul de secretosi cu supriza lor si au hotarat sa nu le dea nici o informatie) 😊

Pe inserat, inconjurati de luminite si verdeata, Magda ne-a spus: „Am simtit ca am retrait nunta noastra, insa doar pentru noi doi”.

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta in varf de munte – Magda si Vlad“.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊