O nunta plina de culoare organizata pentru Anca si Nicu cu scopul de a deveni si o expresie a personalitatilor lor.

Vreau culoare, da?”, a spus Anca cu o bucurie in voce de parca era copil si cerea baloane colorate. Și culoare au avut! Anca si Nicu au avut baloane si veselie la nunta lor cu petrecere in aer liber. O nunta cu suflet colorata de lampioane, de flori pastelate, aranjamente indraznete si „happy-happy! joy-joy!”.

Nu glumim cand spunem „oameni frumosi”. Dar, dar… Trebuie sa dam si Cezarului ce-i al Cezarului: aranjamentele si decorurile „I Do” au adus in plus si niste „joy-joy” la „happy-happy”-ul lor. Lampioanele care au umplut cortul, aranjamentele pastelate de pe mese (chiar si sticlutele au avut culoare), vara care isi facea de cap afara, ajutata si de noi din plin (a fost vazuta iar in natura o bicicleta inflorita). Colorate au fost si jello-shot-urile facute de Anca si Nicu (tareee bune!)

Intalnirile premergatoare evenimentului au fost nu doar relaxante, ci si interminabile, pentru ca nu ne mai desprindeam unii de altii. Noi eram prinse in imaginea lor despre cum vor decorat salonul de evenimente (culoare, da?), ei fascinati ca noi nu spuneam „nu” la nimic, ci doar completam cu si mai mult, cu verde si galben, cu roz prafuit si „peach blush”.

Interesant este cum am ajuns sa ne cunoastem. Efectul domino a fost la el acasa, si ultimii care „au cazut” au fost Anca si Nicu, nasiti de Luana si Bogdan, care la randul lor au fost nasiti de Dorina si Cozmin. Rand pe rand, a „cazut” in patima nuntii un cerc de prieteni veseli si nebuni, care au ales sa sarbatoreasca impreuna cu noi al lor „time of their life”.

Anca, cu toata seriozitatea muncii ei („Ce-i contractul asta la voi, sunteti prea blande, ne vedem noi dupa si va pun la punct”), este o fata vesela (am spus de prea multe ori asta, dar nu suficient), calda si care se entuziasma si-i straluceau ochii la tot ce-i propuneam noi.

Nicu? Oooooo! Nicu are o energie debordanta, nu sta o clipa locului, iar conversatiile la telefon cu el erau iremediabile. Bine, nici noi nu suntem mai prejos, deci combinatia era fantastica.

Pe scurt, am avut si noi „time of our life” cu nunta Ancai si a lui Nicu. Dansul a fost putin spus perfect, si nu ne referim numai la cat de corect a iesit, ci la faptul ca zambetele lor erau autentice, ca s-au pierdut in intensitatea momentului dintre ei, atragandu-ne si pe noi in vartejul lor fericit.

Anca si Nicu, va asteptam sa puneti si voi urmatoarea piesa la dominoul nostru colorat!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “O nunta plina de culoare – Anca si Nicu”.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi mai multe povesti de dragoste cu oameni faini. 😊