Nunta cu ploaie de stele – Alina si Liviu Ne-am distrat cu totii si ne-am petrecut ultima nunta din sezon sub o ploaie de stele.✨💚✨

Cum sa nu-ti placa sa inchei un sezon de nunti plin de evenimente de suflet, de oameni frumosi si calzi? Pai uite asa! Daca inainte as fi avut dubii despre cat de mult imi place treaba asta cu organizat nunti de suflet, cu ei sigur m-as fi convins!

Sufletul meu romantic (Da, am asa ceva!) a crezut ca o va da in bara cu fizicienii din ei. In niciun caz nu ma asteptam la atata delicatete, frumusete si romantism din partea unor doctoranzi la fizica. Serios!

Si totusi… Alina pare mica, finuta, sensibila si vesela. Liviu pare roacher dur, cu un par negru, lung, dar cu ochi veseli si o atitudine jemanfisista. Dar tine e delicat si sensibil? Tine? Tine? Liviu, of course. 🙈 Tine este puternica si ia decizii transante? Tine? Tine? Pai Alina, of course. 🙈

Se completeaza oamenii astia doi…asa ceva parca nu se poate! 💚

Foto & Video: Foto Experience / Film Experience

Intalnirile cu ei parca durau minute si nu ne mai saturam unii de altii. Se facea 12 noaptea iar noi stateam in fata usii, cu gand de plecare, de doua ore deja, de ne dureau picioarele.😅 Rasete, complimente la adresa parului lui Liviu, “intepaturi” cu Alina, tot la adresa lui, care recunostea razand ca: Da! El plange, si ce daca? Iar printre toate distractiile astea puneam la cale o nunta plina de luminite pe cerul noptii si plina de romantism d-ala bun si pe sufletul meu.

Foto & Video: Foto Experience / Film Experience

Ne entuziasmam cu totii la ideea tortului lor, la cum sa integram cherry blossoms care sa se combine cu cotoarele cartilor de fizica si cu declaratii de dragoste in computer coding. Ne entuziasmam la imaginea cu toate luminitele care aveau sa ne ploua in cap si la ideea de o noapte de petrecere cu muzica buna si oameni minunati.

In seara dinaintea nuntii, Alina si Liviu, au venit veseli la noi la cort ca sa-si exerseze dansul. Dupa o alta sesiune de distractie si rasete si un dans care ne-a adus lacrimi in ochi, chiar daca nu erau dichisiti si ferchezuiti, am vazut cu stupoare ca se apropia de unu noaptea. Din nou! Tot razand ne-am despartit, si ei, cu toata oboseala, tot veseli si fericiti si frumosi au fost a doua zi.

Foto & Video: Foto Experience / Film Experience

In ziua nuntii, parul minunat coafat al lui Liviu ne-a placut la nebunie! 😍 Alina, o frumusete naturala, vesela si cu ochi sclipiciosi.🥰 Ce mai! Ne-am alaturat distractiei toti si ne-am petrecut ultima nunta din sezon sub o ploaie de stele. ⭐⭐⭐⭐⭐

Foto & Video: Foto Experience / Film Experience

 

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊