Nunta Provence I Do WeddingsDupa ce muncesti mai bine de 6 luni pentru un proiect, la final, iti doresti sa faci tot ce poti sa te bucuri cat de mult de el si de rezultatele lui. Aproape ca ai striga in gura mare ca ai terminat si a iesit peste asteptari. Te bucuri, spui tuturor, ceri pareri, poate mai poti imbunatati ceva la proiectul urmator. Si tot asa.

Asa se intampla si in cazul nostru. Dupa ce muncim mai bine de 6 luni pentru a stabili toate detaliile acelei zile speciale, la final, facem tot posibilul sa ne bucuram si noi de ziua aceea minunata si sa culegem pareri si impresii. Asta ne-am gandit sa facem si de data aceasta si sa va povestim putin de mirii nostri veniti parca de pe malul Ronului, din Provence.

Am primit pozele de la nunta Biancai si a lui Andrei, unde DA, ne-am simtit extraordinar. Sunt ca o calatorie prin sudul Frantei, iar ei impreuna cu prieteni apropiati s-au ocupat de toate detaliile necesare pentru a transmite acest aer boem. Noi le-am asigurat confortul necesar ca sa poata fi atat de creativi pe cat isi doresc si le-am luat grijile administrative, oferindu-le in acelasi timp si locatia desprinsa parca din povesti:

  • Levantica peste tot,

 

Nunta Provence I Do Weddings nuntiinaerliber.ro 

  • Armonii de mandolina,

O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro 

  • Grau, simbolul belsugului,

O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro 

DGS_1411 

  • Hortensii gingase,

O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro

  • Masute mici cu 2 scaune, numa’ bune pentru o cafeluta si o prajiturica,

O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro 

  • Invitati zambareti si veseli,

 O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro     O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro

  • O mireasa diafana si un mire boem.

     O nunta cu aer de Provence la I Do Wedddings, www.nuntiinaerliber.ro

Nu putem trece mai departe fara sa dam Cezarului ce-i al Cezarului: photo credits to Dulghen’s Photography; decoratiunile: mireasa boema alaturi de prietena ei, Flori Spanu; prajiturile de la Candy Bar au fost facut in mare parte de mamele cele talentate, iar unele au fost cumparate; tortul a fost asigurat de Dor de dulce.

O saptamana frumoasa in continuare!
Relaxare placuta sau, ca sa fim in ton cu nunta,  Jours Francs, Madame & Monsieur!

PS: era sa uit, va recomand un film bun care sa va ajuta sa va imaginati si mai bine Provence-ul,  A Good Year (2006) – 6,9 pe IMDB.