Vinerea e o zi MI-NU-NA-TA!

E ultima zi din saptamana = ultima zi de birou, vine week-end-ul. Pentru voi :).

Si pentru noi! Cel putin in perioada asta, cand nu suntem in sezon. Insa, cum incepe primavara sau, mai bine zis, cum incepe sa dea soarele suntem la cort. Mai exact, intr-o saptamana normala din sezon, de joi incepem munca. Incep noptile alea lungi in care prindem toate apusurile si rasariturile pe malul lacului, langa cort. Nu stiu cum e pentru altii, dar pentru noi e frumos rau! Liniste, verdeata, greieri si, din cand in cand, comentariile broscutelor de pe lac. Cum va spuneam, legam floricele, decoram balustrata, amenajam pontonul, printam chestii, montam lampadare, legam fluturi de tavan, aranjam tot felul de mici si mari detalii prin sala, mai ne suna miri sa ne spuna ca-i intreaba lumea de ce nu se streseaza, chestii de-astea.

Si uite asa vine vinerea. Vinerea e o zi buna pentru noi, cu munca, dar frumoasa.  Si tot asa poate fi si pentru voi. Partea cu „frumoasa”, nu si „cu munca” :).

Si va spun acum si la ce ma refer mai exact. Am avut anul trecut cativa miri curajosi, care au ales vinerea in detrimentul zilei de duminica. Stiam ca se organizeaza nunti si vinerea, asa, din auzite, dar mai greu cu practica. Spre surprinderea noastra, au avut si cateva argumente de partea lor. Primul motiv a fost ca au preferat sa aiba 2 zile de odihna dupa nunta si ei, si invitatii lor.

Separat, ne-am mai prins noi de niste avantaje:

  • au inceput destul de tarziu, ca deh, aveau si sambata si duminica pentru recuperarere;
  • reducere din meniu pentru ca nu este inca o zi pe care se bate prea multa lume, inca!
  • au avut o cununie dupa apus, intima, luminata de torte si plase de lumini. Foooarte frumos!:) Recomand din toata inima;
  • au prins rasaritul cu prietenii apropiati, pe malul lacului, inconjurati de campuri si salcii;
  • roua de pe iarba le-a inseninat dimineata;
  • …s-au distrat pe cinste! Asta stim sigur, ca am fost acolo :).

Nu vrem sa ne intelegeti gresit, nu facem lobby pentru ziua de vineri. Pana la urma, data o alegeti voi si doar voi stiti cel mai bine care este scopul alegerii ei. Insa, daca aveti in plan o duminica pentru ca nu mai e nimic liber in rest sau cine stie ce alt motiv, ati putea sa luati in considerare si ziua de vineri.

Si pe noi ne-a luat prin surprindere, dar daca tot am trait-o, e mai bine sa va zicem de ea.

Hai sa aveti weekend fain si sa nu uitati sa va ganditi si la zilele de vineri!

PS: photo credits: www.expus.ro.