Sumar

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings este ocazia perfecta pentru a ne aminti momentele faine si zambetele celor peste 500 de miri care au avut incredere in noi. Va multumim!

Ce a fost mai intai? Nunta sau cortul? Cu intrebarea aceasta incepea povestea I Do Weddings in 2008. Despre cum Voichi, prima noastra mireasa, „ne-a fortat mana” sa luam terenul pe care se afla astazi cortul cu doar cateva luni inainte de nunta ei, puteti afla (re)citind articolul Cum a inceput totul si cum am ajuns pe malul lacului.

De atunci echipa I Do Weddings a crescut mult.

Cantitatile potrivite de provocari si satisfactii reprezinta reteta de succes a fiecarei nunti si ceea ce ne incurajeaza sa vrem mai mult. Diminetile din weekend-urile de vara ne prind mereu ostenite, dar fericite. Cand vedem zambetele largi de pe fetele mirilor, uitam de oboseala si stres.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (11)

Foto: Stefan Radu

Iata ca am facut-o si pe asta: in 2018 sarbatorim 10 ani de I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro! Va multumim!

Ce a facut echipa I Do Weddings in fiecare an

10 ani de I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro au trecut ca vantul si ca gandul, iar in fiecare an ne-am propus sa aducem ceva in plus, fiecare sezon ne-a dat curajul de a ne dori mai mult.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings

Cum s-a format echipa I Do Weddings si ce ne tine impreuna

Descoperiti cum patru fete pasionate de evenimente s-au intalnit si au pus tara la cale pentru a transforma nuntile clasice in petreceri unde toata lumea, dar mai ales mirii, se distreaza de minune. Simona, Liana, Ana si Ana Maria se preocupa mereu ca mireasa si mirele sa se simta excelent si sa nu aiba nicio grija in ziua nuntii lor.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (10)

Foto: Stefan Radu

Liana – Wedding Planner I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro

Nu pot sa spun ca mi-am dorit dintotdeauna sa organizez evenimente. Am cunoscut-o pe Simona cand eram inca in facultate si m-am alaturat echipei din acea vreme pentru a organiza festivitati si baluri de absolvire. La momentul respectiv m-am gandit ca va fi un job temporar. Apoi a aparut cortul, am inceput sa planificam nunti si sa ne placa extrem de mult domeniul acesta. De-a lungul timpului, lucrurile pe care le-am descoperit in comun cu Simona si, mai apoi, cu restul echipei, m-au facut sa raman: valorile in care credem, felul in care am ales sa facem acest business cu suflet, modul in care ne rezolvam problemele atunci cand apar.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (12)

Foto: Stefan Radu

Cred ca cea mai mare realizare este ca am ajuns sa organizam, majoritar, genul de evenimente pentru care a fost gandit acest cort si ca nu ne-am abatut de la ideile cu care am pornit la drum.

In cele din urma, multumirea si fericirea care se citesc pe chipurile mirilor sunt cele mai importante pentru noi.

Ana – Wedding Planner I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro

Inca inainte de a termina facultatea stiam deja ca imi doresc sa organizez evenimente. Dupa ce am avut ocazia sa lucrez intr-un hotel mi-am dat seama ca mediul nu imi era propice, in sensul ca mi-as fi dorit ceva mai apropiat de suflet. Punandu-ma pe cautat, am dat de Simona si echipa ei. O data ajunsa la discutia cu Simona am avut acelasi sentiment pe care il ai cand iesi cu cineva la o bere si stati pur si simplu de vorba, nicidecum un interviu clasic.

Cunoscandu-le tot mai bine pe fete, mediul de lucru placut pe care il creeaza si faptul ca nu imi pun bariere atunci cand vin cu propuneri si sugestii, reprezinta motivele care m-au determinat sa raman in echipa I Do Weddings. De exemplu, am fost incurajata de colegele mele in momentul in care am terminat cursul de designer floral si am decis sa am doua job-uri in acelasi timp – wedding planner pentru I Do Weddings si florist.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (3)

Foto: Stefan Radu

De-a lungul anilor, mi-am dat seama ca orice situatie ce pare dificila este o modalitate de a invata ceva bun. Ceea ce pot spune concret este ca am descoperit cum sa comunic mai bine cu clientii. Pare putin, dar cand lucrezi in domeniul acesta inseamna foarte mult.

Ana-Maria – Wedding Planner I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro

Jobul asta „m-a gasit” pe mine, asa a fost sa fie. Eu nu planuiam sa ma angajez, insa dupa o perioada in care nu am mai organizat evenimente mi-am dat seama ca mi-e dor sa fac asta. Asa ca am trimis un CV la I Do Weddings. Liana m-a sunat si mi-a propus o intalnire, restul e istorie.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (2)

Foto: Stefan Radu

Aici sunt provocata si incurajata sa ma dezvolt in fiecare zi, de aceea consider ca este jobul ideal pentru mine. Sa va dau un exemplu concret: de cand ma stiu mi-a fost frica sa vorbesc in public. Chiar si atunci cand trebuia sa fac o simpla comanda de pizza ma simteam inconfortabil, de aceea preferam sa plasez comanda online. Insa, de cand lucrez aici situatia s-a schimbat. Fiind nevoita sa vorbesc, adesea chiar foarte mult pentru a ma sigura ca transmit mesajul corect, am depasit aceasta frica. Pot spune ca in acest moment pot comanda diferite feluri de pizza, cu tot felul de topping-uri, fara sa ma panichez. 🙂

Sunt recunoscatoare pentru ca in cadrul echipei I Do Weddings am invatat ca este in regula sa nu stii anumite lucruri, o modalitate foarte buna sa evoluezi – cand nu stii, te documentezi si afli.

Rasplata cea mai mare este fericirea pe care o vad pe chipurile mirilor mei. Ma emotionez la fiecare dans al mirilor, cand ii vad frumosi si bucurosi, stiind ca au avut incredere in mine sa le organizez nunta.

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (9)

Foto: Stefan Radu

Simona – Manager I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro

Acum 10 ani, cand am pornit totul, eram doar o mana de oameni curajosi si entuziasmati. Nu stiam cate hop-uri o sa fie de trecut, aveam doar incredere ca le vom depasi. In februarie 2008, cand stateam plina de noroi in varful dealului si ma gandeam unde o sa fie cortul, scarile si pontonul, nici nu imi imaginam ca peste 10 ani va arata asa. Am inceput cu sperante care au crescut de la an la an, iar oameni ca Voichita ne-au dat curajul ca se poate altfel.

Am invatat atat de multe lucruri in acesti 10 ani, e greu de pus in cuvinte. Am invatat ce presupune un business in Romania, am invatat ca fara oameni, lucrurile nu sunt posibile. Am invatat ca daca te simti bine la locul de munca esti foarte castigat in viata. Suntem o companie mica, dar cu oameni faini, ne ajutam cat de mult putem si asta e mare lucru. Provocari au tot fost, sunt in fiecare an, dar le facem fata impreuna.

Cea mai mare realizare este aceasta echipa de oameni cu care simt ca pot face orice.

Celebram o echipa de nota 10 – I Do Weddings – nuntiinaerliber.ro si 10 ani de nunti in aer liber cu suflet. Multumim din toata inima!

Retrospectiva celor 10 ani de nunti in aer liber I Do Weddings (1)

Foto: Stefan Radu

Va invitam sa rasfoiti albumul foto 10 ani de I DO Weddings – nuntiinaerliber.ro – Party Deschidere 2018, e cu dans si rasete la maxim.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni misto. 😊