Sumar 

Gazduim si organizam nunti la cortul de pe lac I Do Weddings. Facem asta de 10 ani. De-a lungul timpului am remarcat ca alegerea locatiei de nunta nu este tocmai usoara pentru multi dintre voi, viitorii miri. Nici nu e de mirare, avand in vedere oferta generoasa de locuri pentru evenimente din intreaga tara, nu doar din Bucuresti.

Asa ne-a venit ideea sa le intrebam pe cateva dintre miresele noastre cum au descoperit cortul de pe lac I Do Weddings si de ce l-au ales. Mai mult, acestea ne-au povestit cum au decis sa faca pasul cel mare si sa-si aleaga jumatatea cu care sa impartaseasca si bunul si raul din viata lor.

Bogdana, Larisa si Oana sunt cele trei mirese dragi care ne-au oferit sansa sa le punem cateva intrebari. Inainte de a citi interviurile, va invitam sa va lasati acaparati de momente de magie, veselie si iubire privind fotografiile de la nuntile acestora. Astfel veti intelege entuziasmul raspunsurilor.

Pentru aceia dintre voi care au devenit curiosi cum si unde pot avea o nunta precum cele ale Bogdanei, Larisei si Oanei, va invitam sa cititi povestile acestora despre cum au ales locatia pentru marele eveniment. Sa va fie de inspiratie!

Foto: Vlad Munteanu – Ascendent Weddings

IDO: Spune-ne pe scurt povestea momentului cand ati decis sa va casatoriti.

Bogdana: Noi suntem unul dintre cuplurile care au ales I Do Weddings. Locuim in UK din 2015, iar in anul 2017 am hotarat sa ne casatorim, implineam 10 ani impreuna, am simtit ca este “momentul nostru de 10”. Intotdeauna am visat la o nunta “altfel”, probabil de aceea am stat 10 ani necasatoriti, nu descoperisem  I Do Weddings (rade).

Mereu mi-am imaginat ca nunta mea va fi altfel, ca ne va reprezenta pe noi, nicidecum nu ar fi fost o nunta “standard”…cum am tot vazut, simteam ca nu ma regasesc in postura de miresica intr-un local obisnuit.

IDO: Care a fost primul pas pe care l-ati facut pentru a descoperi locatiile de nunta din Bucuresti?

Bogdana: Am inceput sa ma interesez mai mult in legatura cu alegerea locatiei de nunta, am primit sfaturi si pareri cum ar fi: locatia sa fie in Bucuresti, sa tin cont de invitati, unde locuiesc acestia, ca nu cumva sa nu fie nici foarte departe, dar sa fie aproape de Biserica, sa am grija cu numarul invitatilor etc.

IDO: Cate locatii ati vizitat inainte de a alege locul unde va veti casatori?

Bogdana: Noi eram de 2 ani in UK, asa ca nu am avut posibilitatea sa vizionam multe locații. Mai mult, lista de invitati nu era foarte lunga, motiv pentru care eram putin ingrijorati deoarece cele mai multe restaurante din Bucuresti iti impun un numar de persoane.

Am decis totuși sa vedem o locatie in Bucuresti, un restaurant foarte dragut, insa, exact cum ma asteptam, ni s-a impus un numar de invitati, ba mai mult 10% pentru ospatari. La putin timp dupa, am tot cautat pe internet locatii de nunta “altfel”, locatii in aer liber si uite asa am descoperit ce era “stop al meu” (rade).

Foto: Vlad Munteanu – Ascendent Weddings

IDO: Care sunt cele mai importante argumente care v-au determinat sa alegeti I Do Weddings?

Bogdana: Efectiv nu mi-a venit sa cred ca am descoperit o astfel de locatie, o locatie “de poveste” la cort, cu lac, ponton, covor rosu, in aer liber. Am fost pur si simplu uluita sa descopar o astfel de locatie atat de aproape de Bucuresti.

Am pus mana pe telefon si am sunat, am vorbit cu Simona, unul dintre Wedding Planneri, care mi-a oferit toate informatiile dorite. Am fost din nou uimita sa aflu ca nu vom plati chirie pentru cort sau altceva, mai ales ca am observat ca locatiile cu cort practica astfel de costuri, ca nu trebuie sa avem un anume numar de invitati, iar de cei 10% pentru oaspatari nici n-a fost vorba. Era fix ce am visat.

Desi cortul este foarte spatios, am stat putin pe ganduri cu toaleta, insa in urma informatiilor primite ne-am dat seama ca totul este perfect. Am intampinat si dificultatea distantei. I Do Weddings nu este chiar in Bucuresti, drept urmare “comentatorii” nu au intarziat sa apara: prea departe, cu ce ajungem, nu sunt taxiuri, etc. Am inchiriat un autocar si am rezolvat astfel problema, cei de la I Do Weddings iti ofera sprijin chiar si cu inchirierea transportului.

Eram in UK asa ca nu aveam cum sa vedem locatia in realitate, dar stiam ca este exact pe sufletul meu, nu am mai stat pe ganduri. Ce ne-a placut si mai mult a fost faptul ca am avut posibilitatea de a vedea ideile lor originale in privința aranjamentului, am putut adauga detalii in decor pe gustul nostru, aranjamente care ne reprezinta, pline de originalitate. Pur si simplu lucrurile s-au legat asa de bine, astfel ca am stiut si am simtit ca doar la I Do Weddings voi fi o mireasa implinita si fericita. Asa ca am trimis-o pe sora mea sa rezerve locatia, chiar daca am vazut-o doar in poze, online.

Apoi, imediat cum am primit concediu, am mers la cort, sa vedem locatia live, totul era asa cum imi imaginasem. Nu am stat deloc cu teama ca va fi altfel decat o vazusem in fotografii.

Ba mai mult, la finalul nuntii, fotograful a fost foarte impresionat de locatie, spunandu-ne ca “este superba locatia, au si lac, nu sunt tantari, nici urma de insecte. Dupa publicarea fotografiilor de la nunta mea, ce sa vezi, doua prietene si-au rezervat locatia de nunta aici: Alexandra si Dragos – 8 Iulie 2018, iar la anul, pe 18 August 2019, aici se vor casatori Cristina si Ionut.

Foto: Vlad Munteanu – Ascendent Weddings

IDO: Cum ati aflat despre I Do Weddings?

Bogdana: Am tot cautat pe internet locatii de nunta “altfel”, locatii in aer liber si uite asa am descoperit ce era “stop al meu” (rade). Mi-a placut asa mult ca la sfarsitul nuntii, i-am spus Simonei ca atunci cand ma voi intoarce acasa, mi-as dori sa fac parte din echipa I Do Weddings!♥

Foto: Relu Draghici Photography

IDO: Spune-ne pe scurt povestea momentului cand ati decis sa va casatoriti.

Larisa: Noi suntem impreuna din 2008, ne-am casatorit civil in 2015, religios in 2016 si petrecerea am tinut-o la voi, in 2017. Momentul a venit de la sine, eram de ceva timp impreuna, eu terminam facultatea, ne mutam impreuna, ne doream sa ne casatorim.

IDO: Care a fost primul pas pe care l-ati facut pentru a descoperi locatiile de nunta din Bucuresti?

Larisa: Eu mereu am zis ca nu o sa ma casatoresc intr-un restaurant si nu o sa am o nunta clasica. Dupa ce ne-am logodit, o prietena foarte buna mi-a trimis link cu o locatie de nunta, care chiar parea sa se potriveasca cu ceea ce am visat mereu. Numai ca, atunci cand am dat mail si am primit raspunsuri, nu a mai fost deloc ceea ce-mi doream (rade). Si mi-am amintit ca fotograful nostru de la cununia civila, Relu Draghici, mi-a povestit de voi, I Do Weddings, la prima noastra intalnire, asa ca urmatorul pas a fost sa va contactez si a fost cea mai buna decizie pe care am luat-o 😊.

IDO: Cate locatii ati vizitat inainte de a alege locul unde va veti casatori?

Larisa: Nu am vizitat nimic, nici macar locatia aleasa, cortul I Do Weddings. Prima data cand am vazut cortul a fost la degustare (rade). Oricum nu am avut nicio emotie in ceea ce va priveste, am stiut ca o sa fie super, si asa a si fost.

Foto: Relu Draghici Photography

IDO: Care sunt cele mai importante argumente care v-au determinat sa alegeti I Do Weddings?

Larisa: Faptul ca I Do Weddings a venit ca o recomandare din partea fotografului nostru, a reprezentat un avantaj, clar. De asemenea, foarte important pentru noi a fost faptul ca locul arata genial, ca e in aer liber, lac langa si ca nu exista clasicele scaune cu husa sau funda cum vezi in majoritatea restaurantelor. Mai mult, pentru noi a contat enorm ca wedding plannerii I Do Weddings s-au ocupat de tot.

Foto: Relu Draghici Photography

IDO: Cum ati aflat despre I Do Weddings?

Larisa: De la Relu Draghici, fotograful nostru preferat. 🙂

Foto: Katerina Nedelcu

IDO: Spune-ne pe scurt povestea momentului cand ati decis sa va casatoriti.

Oana: Acum 2 ani jumatate, de ziua mea, Ionut s-a hotarat ca nu mai poate sa stea singur si ca nu stie ce sa imi cumpere de ziua mea si asa i-a venit ideea sa ma ceara, glumesc (rade).

De ziua mea am mers in Gradina Botanica sa ne plimbam si sa admiram copacii infloriti si atmosfera de primavara. Sincera sa fiu nu ma asteptam sa ma ceara, avand in vedere ca eram de aproape un an impreuna si nici nu imi dadea impresia ca si-ar dori o familie.

A fost o adevarata surpriza sa-l vad fastacindu-se, nestiind cum sa imi puna intrebarea. Ca sa intelegeti, el pozeaza intr-o persoana foarte dura, dar nu e deloc asa, e micul nostru secret, el nu trebuie sa stie ca am zis asta (rade).

Asta a fost, asa am hotarat sa ne casatorim 🙂

IDO: Care a fost primul pas pe care l-ati facut pentru a descoperi locatiile de nunta din Bucuresti?

Oana: Trebuie sa recunosc ca imi doream o locatie undeva in afara Bucurestiului si cat mai aproape de natura. Eu fusesem la o nunta la I Do Weddings si am zis ca daca ma voi marita vreodata, acolo am sa o fac.

Asa ca nu am stat prea mult pe ganduri.

Foto: Katerina Nedelcu

IDO: Cate locatii ati vizitat inainte de a alege locul unde va veti casatori?

Oana: Nu am vizitat nici o alta locatie 🙂

IDO: Cum ati aflat despre I Do Weddings?

Oana: Am fost la o nunta acolo, la o prietena foarte buna.

Foto: Katerina Nedelcu

Dragele noastre Bogdana, Larisa si Oana au raspuns cu entuziasm intrebarilor noastre si speram ca si ale voastre. Ocazie cu care am rememorat cu nostalgie si bucurie momentele faine cand ne-am cunoscut cu ele si mirii lor, cum am pus la cale petrecerea, dar mai ales clipele emotionante din ziua nuntii.

In urma raspunsurilor primite, concluzia fireasca este una singura: este foarte important sa stiti ce asteptari aveti de la nunta voastra, doar asa veti putea face alegerea potrivita. Daca va doriti o nunta altfel, iesita din tiparele banale, unde sa puneti in practica tema si decorul preferate, pe sufletul vostru, daca vreti sa stati fara griji in ceea ce priveste toate detaliile organizarii si sa aveti la dispozitie un consultant care sa va ofere solutii personalizate si in acelasi timp sa se ocupe de implementarea ideilor propuse, daca vreti sa va bucurati de o nunta in aer liber si o priveliste superba, verdeata, ciripitul pasarelelor, lacul, va asteptam cu mare drag sa ne vizitati. Suntem la doar 20 de minute de Bucuresti. Nu uitati sa ne contactati in prealabil la 0748.113.771 / 0748.113.774/ [email protected].

Va invitam sa ne urmariti si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni misto. 😊