Magical Fairy Wedding – Georgiana si Catalin” a fost o nunta atat de frumoasa incat iti ramane acolo, undeva, in inima. Desi am creat impreuna o poveste faina, povestea lor, meritul acestei nunti este al lor, al lui Geo si al lui Cata.

De ce?

Pentru ca oamenii astia zici ca sunt desprinsi din povesti, atat de multa veselie si chef de viata autentic au. Pentru mine, ca om, au ridicat stacheta, in sensul de “asa vreau sa fiu si eu cand o sa fiu mare”, desi eu sunt deja mai mare decat ei :)). Imi place enorm cum fac echipa pentru a depasi orice in viata, cum nu se cramponeaza in nimicuri si cum se bucura intens de tot si toate, cum pleaca in vacante cat pot de des, cum nu ii intereseaza daca au iesit stramb intr-o poza, cum totul e legat de a simti si a te simti bine.

Magical Fairy Wedding – Georgiana si Catalin – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)
Magical Fairy Wedding – Georgiana si Catalin – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (4)

As putea sa scriu pagini intregi despre ce oameni buni sunt ei si de cat de mult m-au impresioant pe mine, dar as vrea totusi sa va povestesc si despre nunta lor. 🙂

In primul rand, Georgiana si Catalin stau in afara tarii, mai exact in Danemarca, astfel incat am avut intalniri rare, dar consistente. Nu ca ar sta ei foarte mult pe ganduri inainte de a lua o decizie: vazut, placut, luat! Cam asa au mers lucrurile. 🙂

Prima intalnire cu ei a fost prin august, cand si-au luat o mini-vacanta in tara ca sa demareze lucrurile. Am semnat contractul repejor, apoi cat de curand i-au luat pentru foto pe dragii nostrii de la Frames&Tales. Ah, si un lucru foarte important, Georgiana mi-a spus de la prima intalnire ca fara artificii nu se poate, asa ca am trecut la treaba si am luat legatura cu vechii nostri prieteni de la Pyro-Technic Transilvania.

A doua intalnire s-a petrecut pe Skype pentru a pune in practica povestea asta frumoasa, cu iz de codru si verdeata, cu multe multe luminite, ca intr-o padure fermecata.

Asa ca am trecut la treaba si ne-am pus de acord in privinta tuturor amanuntelor, mai exact eu le aratam niste poze si ei ziceau da, asa rapid a mers. Am avut scoarte de copac, muschi si iedera pe toate mesele, insotite de o pata burgundy data de bujori si de borcane cu lumanari imbracate in nuiele. La masa lor, pe langa toate elementele, am avut si o scara veche de lemn de care am atarnat cateva sticlute cu flori si iedera. Dar cel mai mult mi-au placut cele 3 candelabre de verdeata de pe tavan, care impreuna cu luminitele, au creat o super atmosfera. Chiar si prajiturile au stat pe butuci de lemn.

Intrarea a fost spectaculoasa, cu sir de verdeata si luminite, iar panoul de primire a fost integral pe un suport de muschi.

Nici la exterior nu am ratat nimic, 2 arcade cu verdeata, butuci de lemn cu lumanari, torte si pungi cu lumanari in iarba, natura in toata splendoarea si luminite fermecate.

Si daca din doua intalniri am hotarat tot, apoi restul timpului l-am petrecut la taclale, si inca nu ne-a ajuns timpul pentru asta.

Separat de toate astea, nunta asta a fost faina pentru ca ei au trait-o din plin. Si alaturi de ei, toti invitatii lor. Sunt contagiosi, chiar asa e! S-a lasat cu dans si multa voie buna si cu dimineata apropiindu-se cu pasi repezi. Ei cred ca mai aveau energie pentru inca o petrecere!

Magical Fairy Wedding – Georgiana si Catalin – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (6)

Dragii mei, va multumesc ca ne-ati ales pe noi, va multumesc ca mi-ati adus un mare zambet pe fata cand am vazut poza cu voi trimisa in drum spre cort, ca am avut ocazia sa va cunosc, ca sunteti asa oameni faini si de suflet!

Cumva, cumva, punem noi la cale si-o cafea in Danemarca. 🙂

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Magical Fairy Wedding – Georgiana si Catalin”.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊