Botez cu rock – Luca Matei a fost un eveniment cu o energie aparte si zambete de copii.

Despre Ovi si Diana, si cat de minunati sunt, v-am mai povestit cand au venit prima data la noi pentru nunta lor ca un brunch intr-o zi de primavara. Partea frumoasa e ca o sa va mai povestesc de ei. 🙂

Zic eu ca lucrurile faine in viata asta trebuie impartasite.

Si ei spun la fel se pare, pentru ca nu a durat mult pana cand am primit un telefon de la Ovidiu care mi-a dat vestea cea mare. Langa cei doi urma sa vina al treilea membru al familiei, simpatic tare, pe numele sau Luca Matei.

Am rezevervat data urmand sa ne intalnim candva sa facem planul.

Botez cu rock – Luca Matei – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (14)
Botez cu rock – Luca Matei – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (4)

Stiti ce simplu e sa organizam un al doilea eveniment dupa ce deja am realizat impreuna unul? E cu intelegeri din priviri. 🙂 O intalnire pe seara la ei, cateva e-mailuri schimbate, degustari si gata totul! Cu nuante de galben, portocaliu si gri, cu eucalipt si de ce nu, niste crengute de hamei (astea au fost surpriza, dar au mers bine, mai ales ca zicem de nu stiu cand ca mergem la o bere:)), pe sticle si sticlute, stele de mare pe balustrada, nu se putea fara ele, si gata, am rezolvat. Nu aveam cum sa nu ii punem si pe ei la treaba, astfel incat asezarea la mese, meniurile si place-cardurile au fost facute din lemn de catre ArtTheWood (adica Ovidiu si Diana).

Spre bucuria copiilor am avut moristi de vant in aranjamentele de pe masa si un aranjament mare de baloane si eucalipt la masa lor. Cei de la The Cake – Atelierul de torturi ne-au incantat cu prajituri sanatoase si yummy, baby friendly.

Nu i-am uitat nici pe adulti. Plus ca nu ar fi fost un eveniment marca ArtTheWood daca nu aduceau si barul ala fain de lemn, realizat de ei, cu fix persoana potrivita in bar pentru a ne incanta cu cocktail-uri si shot-uri care mai de care.

Si cum rock-ul ii caracterizeaza, cred ca v-ati prins deja, nu ne-a lipsit nici in cantece, nici in tot ce au facut din lemn, nici la coltul foto, unde cu o zi inainte am instalat o motocicleta. Iar costumatia micului rocker, Luca Matei, a fost asa de cooool, cu vesta de piele si tot ce trebuie! Ce sa zic, abia asteptam sa-l vedem pe la festivaluri! 🙂

Insa ce mi-a placut mie cel mai mult, mult mult, au fost inscriptiile de pe tort. Atat Ovidiu, cat si Diana, au avut fiecare mesajul lor catre cel mic si au sunat asa:

Live fast/Be wild/And have fun” – Mami

Born to lose/ Live to win” – Tati

Pe scurt, a fost prea bine. A plouat cu galeata, dar tot a fost bine. Pentru ca oamenii astia doi (acum trei) aduc asa un zambet pe fetele oamenilor, incat nu ai cum sa nu te bucuri cu ei.

Rock on, dear friends! Sa va vedem mereu atat de fericiti! ….La o bere, poate?:)

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la Nunta de tip “Brunch” – Diana si Ovidiu.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊