Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut” a fost o nunta cu mult drag si voie buna. Si cu o foarte buna organizare, facuta din timp.

Cu Adelina si Ionut m-am vazut cu muuuult timp inainte de nunta. Si-au dorit ei neaparat sa rezolvam cat mai multe si cat mai din timp astfel incat sa nu ajungem sa ne stresam.

Asa ca, pornind de la ideea lor, am facut un wedding planning online unde ne-am tinut toate informatiile, nu de altceva dar Ionut era mult timp plecat din tara si uite asa aveam cu totii acces la ele. Ce mi-a placut mie enorm la ei a fost ca s-au hotarat repede repede pentru toate detaliile. Cateva idei simple si clare, un pic de brainstorming si treaba a mers ca unsa.

La foto i-au vrut pe dragii nostri de la Deer’s Photography, Adrian si Monica Cotiga, care la momentul respectiv inca nu deschisesera contractararea pentru sezonul urmator, asa devreme aranjam noi lucrurile. La muzica s-au hotarat sa semneze cu Popas Band, iar pentru noi a fost o premiera tare faina sa cante la cortul I Do.

Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)
Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (5)

La fel ca in cazul Georgianei – Magical Fairy Wedding, nunta fara artificii nu se poate! Prin urmare am apelat din nou la vechii nostri prieteni de la Pyrotehnic Transilvania pentru ca stim deja efectele muncii lor: bucurie, uimire, emotie si chiar si lacrimi, de cele mai multe ori.

Pentru ca am rezolvat atatea si nu eram pe graba, am pornit incet sa creionam din lucrurile care le plac lor. Obiectele vintage si culorile pastel s-au conturat ca fiind o directie clara, intr-un cuvant  Shabby Chic. Cum sa nu ne placa asta cand inclusiv dulapul nostru de limonada, mesterit de Relu Draghici, e fix in stilul asta. Urmand acelasi fir Shabby chic, Ade si Ionut s-au hotarat sa ia cabina foto tot de la Relu Draghici, pe numele ei, Cabina Shabbyna, mesterita de asemenea de el.

Pe langa astea trebuia musai sa integram in program multa lavanda si faptul ca Adelina canta, si canta fain. 🙂

Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (3)

Recunosc ca lavanda si florile de primavara-vara sunt intre preferatele mele, iar finetea pastelurilor, pe langa faptul ca ii reprezenta mult pe ei, e fix pe sufletul meu. Win-Win! Asa ca mi-a fost destul de simplu sa creionez un concept, cu aranjamente cu flori pastel si lavanda, cu borcane cu lumanari imbracate ori in lavanda ori in hartie vintage cu note muzicale. Tot din aceeasi hartie am facut si numerele de masa, sub forma de rozete, pentru ca pasiunea pentru cantat trebuia sa se regaseasca si acolo. Lavanda a fost prezenta peste tot, nu numai in aranjamentele florale sau in buchetul Adelinei, dar si in butoniera lui Ionut, si pe servetele de pe mesele invitatilor, chiar si in limonada. Lavanda nu e doar frumoasa si fain parfumata, e si practica in bucatarie, ati fi uimiti!

Mi-a placut tare mult coltul foto, a cuprins fix toate ideile noastre. Si ca sa fie completa povestea, am venit de acasa cu bicicleta mea vintage ca prea se potrivea cu fundalul de paleti decorat cu rozetele cu note muzicale si iedera, cu masa si scaunele albe din fier forjat si cu masina de scris veche unde invitatii puteau lasa o amintire scrisa.

Am amenajat si zona de pe pajiste cu leaganul, canapelele din paleti si scarita, sagetile si arcada de lemn, iar pe scaunele de pe ponton am prins conuri din aceeasi hartie vintage cu floarea miresei si lavanda. Pe scurt, nu a fost coltisor care sa nu spuna ceva si care sa nu ii reprezinte pe ei, un cuplu dragut si finut si cu multa voie buna.

Si cum scopul muncii noastre e sa vedem zambete pe fata mirilor, eu pot sa spun ca mi-am indeplinit treaba. Oamenii astia frumosi si veseli, pe langa faptul ca au dansat toata noaptea, s-au bucurat de toate si au trait din plin intreaga ziua.

Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (10)
Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut-IDO-Weddings-nuntiinaerliber (11)

Dragilor, va doresc din toata inima sa sarbatoriti fiecare zi cu aceesi veselie cu care ati venit la noi si in care ne-ati facut partasi!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta cu artificii, lavanda si muzica – Adelina si Ionut” .

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊