“Nunta petrecere la mare, ca-n Vama – Teodora si Sebastian” a fost exact asa cum ii spune si numele, o mare petrecere care s-a incheiat dupa ce a rasarit soarele, cu Bolero si Cat Empire pe fundal.

Zic mereu ca suntem tare norocosi cu asa oameni frumosi pe langa noi si cu asa evenimente faine de organizat. Partea cu scrisul inca mi-e straina cumva, dar sper totusi, ca prin randurile asternute sa va pot transmite zambetul de pe fata atunci cand imi aduc aminte de clientii nostri faini si de evenimentele lor frumoase.

Teo si Sebi sunt dintre acei oameni cu atata bun simt incat n-ai cum sa nu-i indragesti. Sunt pur si simplu simpatici, de treaba si n-ai cum sa nu razi si sa nu te simti bine cu ei. Atunci cand s-au hotarat sa faca nunta, au spus din start ca va fi o petrecere cu familia si prietenii apropiati si ca vor sa se simta bine. My kind of people, pentru ca da, cred cu tarie ca o nunta se simte, se traieste. Desi contractul a fost semnat cu mult timp inainte, nu ne-am grabit cu detaliile, nu de altceva, dar intre timp au schimbat si tara de resedinta, mai exact au dat Anglia pe Spania.

Prima data s-au vazut si s-au placut cu Stefan Rotaru pentru foto si DJ Claudiu pentru muzica. Simplu si la obiect!

Apoi ne-am pus pe facut invitatiile unde ne-au ajutat cei de la Aimee. Dupa cateva variante, a venit si cea castigatoare, aceea, fix pe sufletul lor.

Nunta petrecere la mare, ca-n Vama – Teodora si Sebastian – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)
Nunta petrecere la mare, ca-n Vama – Teodora si Sebastian – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (3)

Daca tot aveam deja cateva detalii, si deja ne cunoasteam mai bine, am zis ca ma pot risca cu un concept care sa transmita starea aia de bine pe care o ai cand esti la mare pe plaja cu un pahar in mana, relaxat si cu chef de bine, adica … cu nici prea mult, nici prea putin. E o simplitate frumoasa la mare. Asa ca am zis ca spre directia asta ar trebui sa mearga lucrurile. Cu flori pastel, albe, ivoire si bleu, pe diferite vase, cu scoici si nisip, sezlonguri la coltul foto.

Cea mai faina idee mi s-a parut placecardul, care era un fel de papirus, ars pe margini, legat cu sfoara, cu numele invitatilor si un indemn pentru a scrie un gand bun. Am creat si un loc special pentru a pune foile, kind of Message in a Bottle.

Daca tot e sa fie ca-n Vama, nu aveam cum sa nu punem siruri de stele de mare pe balustrada, mese si canapele de paleti afara si felinare si umbrelute.

Dar toate ca toate, petrecerea a fost faina rau, s-a lasat cu schimbat de haine, Sebi cel putin, nu a stat mult pe ganduri si a trecut la pantaloni scurti, cu dansat in picioarele goale, cu multe shoturi si un rasarit de soare pe cinste, fix cum trebuie.

Iar eu si cu ei ne-am vazut apoi la o bere, ca deja biroul nu isi mai avea rostul, sa depanam ce fain a fost totul.

Nunta petrecere la mare, ca-n Vama – Teodora si Sebastian – IDO-Weddings-nuntiinaerliber (2)

Dragilor, va doresc ca viata asta sa o petreceti cel putin la fel de fain pe cat ati petrecut la noi! Cu multe zambete si stare de bine!

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “Nunta petrecere la mare, ca-n Vama – Teodora si Sebastian” .

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊