“O nunta metalista – Alexandra si Mihai” a fost un eveniment in care detaliile culese din pasiunile mirilor s-au completat perfect.💚

Ea metalista, el metalist. Ea la figurat, cu metale grele, el la propriu, cu metale grele. Alexandra si Mihai sunt un cuplu care si-au dorit o nunta metalista, fiecare din alt punct de vedere. Chiar a fost o bucurie sa combinam dragostea pentru muzica cu dragostea pentru mestesug, mai ales ca se sudeaza de minune.

Alexandra si Mihai au venit sa puna nunta la cale cu noi cu gandul ca o sa ne chinuie. Ea voia o nunta la cort moderna, o petrecere in aer liber, el voia ce voia si ea, si mai voia sa nu-si bata capul. Mihai al nostru aproape ca nu a intervenit cu nimic cand discutam noi de floricele pe campii. Brusc i s-au luminat ochii si a inceput sa vorbeasca mai mult ca noi cand s-a propus din public (ideea Alexandrei) sa se foloseasca neaparat o piesa facuta de Mihai in aranjamentul de prezidiu.

Si asa am ajuns sa avem o nunta metalista cu capete de mort, cu metale sudate in sculpturi abstracte, cu muschi si flori albe, cu muzica pentru toate gusturile, cu verighete negre din carbon (superbeeeee!), cu o rochie de mireasa diafana si cu febra musculara la ceafa de la muzica pusa de DJ Markizu, care a impacat toate gusturile, chiar si pe ale soacrei mari.

Mihai, de bine ce nu voia sa-si bata capul, a ajuns sa ne aduca si sa conceapa piesele abstracte de pe mese, cu comentarii ca „asta e un lant de distributie” si „astalalt e un pinion”, si multe alte cuvinte necunoscute noua, dar imbinate cu emotie in muschiul si florile din aranjamente.  Avea timiditatea omului care nu stia exact ce vrem noi sa facem cu ele si de ce suntem atat de fascinate de toate piesele alea.

Alexandra, mica si finuta, se bucura la ideile noastre cu metale grele. Prezidiul a avut o piesa speciala sudata de Mihai care si acum le impodobeste casa.

Ce a iesit a fost nemaipomenit si in ton cu ambele personalitati. Combinatia de muschi cu metal, de flori finute ca Alexandra cu butuci de lemn, buchetul ei, cu verde salbatic, la fel ca lumanarile impodobite delicat cu un fir de iedera si dantela, buchetul nasei pastel cu verde, toate s-au aratat a fi perfecte pentru o nunta atat de aproape de inima noastra, o nunta cu suflet.

Mai mult decat atat, nu am avut vreo nunta la care barbatii sa fotografieze atat de mult aranjamentele florale, sa se plimbe printre mese pentru a mai descoperi ceva si pe la altii. Se adunau exact ca sambata dimineata in spatele blocurilor la vecinu’ care isi ridica capota sa-si curete bujiile, si-si dadeau cu parerea la fel, cu zambetul pe buze.

Alexandra si Mihai au avut o nunta cu suflet metalist la sfarsit de primavara.

Va invitam sa (re)vedeti toate fotografiile de la “O nunta metalista – Alexandra si Mihai“.

Hai si pe Facebook sau Instagram pentru a descoperi povesti de dragoste cu oameni faini. 😊