Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le mentionez cu privire la aperitivul din meniul de nunta, in afara de faptul ca este cel mai „mancat”, fiind primul care se serveste.
- Preferam mancarea gatita si nu pe cea semipreparata.
- Ne plac foarte mult alimentele romanesti pure si incercam sa transformam retete pentru a folosi alimente romanesti cat mai mult.
- Preparatele noi care apar in meniu, in fiecare an, sunt, evident, tot ideile lui Luci care nu inceteaza sa ne surprinda. Meniurile noastre se modifica de la an la an datorita acestor retete noi pe care nu le poate refuza nimeni, sunt atat de bune!
- Ne plac legumele si incurajam un mod de viata sanatos, asa ca alegem mereu, legume naturale, necongelate pentru aperitiv.
- Recomandam cu caldura salatele, ele ajuta foarte mult pentru ca aperitivul sa nu devina fad.
- Paupiette-ul din ficatei de pui si bacon.

- Batoanele de mozarella invelite bacon – produs romanesc 100%.

- Salata de cruditati imbunatatita cu nuca.
- Sosul de ghimbir si lime pentru peste.
- Pasta de branza de capra cu ardei copt.
Acestea fiind zise, pasiunea pentru gatit se dobandeste si se cultiva. Asta am invatat de la bucatarul nostru.
Pregatim si celelalte articole despre entre-uri si felul principal, ramaneti aproape.
Si pana data viitoare, sa aveti pofta! Nu uitati, „dragostea tot prin stomac trece!”
Leave A Comment