[rev_slider alias=”aperitiv-nunta” /]
Photo credits: Stefan Rotaru.
In fiecare an, dupa degustari*, avem aceeasi revelatie, Luci, bucatarul nostru este cel mai tare! Iar asta pentru ca pasiunea lui pentru gatit este mai presus de orice. Asa cum spunea si bunica, atunci cand pui si dragoste in mancare, are alt gust. 
*Cand spunem degustari ne referim la degustarile meniurilor de nunta pe care si le-au ales mirii nostri atunci cand am semnat contractul. Da, da, facem asta in fiecare an cu fiecare pereche de miri pentru ca ne dorim ca ei sa fie siguri, multumiti si fericiti cu ce vor manca invitatii lor. 

Sunt cateva lucruri pe care trebuie sa le mentionez cu privire la aperitivul din meniul de nunta, in afara de faptul ca este cel mai „mancat”, fiind primul care se serveste.
  • Preferam mancarea gatita si nu pe cea semipreparata.
  • Ne plac foarte mult alimentele romanesti pure si incercam sa transformam retete pentru a folosi alimente romanesti cat mai mult.
  • Preparatele noi care apar in meniu, in fiecare an, sunt, evident, tot ideile lui Luci care nu inceteaza sa ne surprinda. Meniurile noastre se modifica de la an la an datorita acestor retete noi pe care nu le poate refuza nimeni, sunt atat de bune!
  • Ne plac legumele si incurajam un mod de viata sanatos, asa ca alegem mereu, legume naturale, necongelate pentru aperitiv.
  • Recomandam cu caldura salatele, ele ajuta foarte mult pentru ca aperitivul sa nu devina fad.
Cateva dintre retetele imbunatatite cu produse romanesti:
  • Paupiette-ul din ficatei de pui si bacon.
Acesta s-a transformat din clasicul ficatel de pui tras la tigaie si dat prin bacon, intr-un pate facut in casa cu vermut, cimbrisor si alte minunatii, toate invelite in bacon. Pana acum acesta a fost un produs pe care nu l-a refuzat nimeni.
Aperitiv-nunta-I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro
  • Batoanele de mozarella invelite bacon – produs romanesc 100%.
Aceste batoane sunt preparate cu cas afumat de la Sibiu si kaiser romanesc.
Aperitiv-nunta-I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro
  • Salata de cruditati imbunatatita cu nuca.

Aperitiv-nunta-I-Do-Weddings-nuntiinaerliber.ro

Dintre retetele noi, cu care ne uimeste bucatarul nostru in fiecare an, iata cateva acum. Pe restul vi le vom prezenta in articolele viitoare, cand va vom povesti si despre entre-uri si fel principal.
  • Sosul de ghimbir si lime pentru peste.
Acesta a fost unul dintre preparatele pe care l-a facut Luci acum 3 ani si este ales cu mare incredere de mirii nostri, care dupa ce il gusta, nu se mai pot desparti de el.
  • Pasta de branza de capra cu ardei copt.

Acestea fiind zise, pasiunea pentru gatit se dobandeste si se cultiva. Asta am invatat de la bucatarul nostru.
Pregatim si celelalte articole despre entre-uri si felul principal, ramaneti aproape.
Si pana data viitoare, sa aveti pofta! Nu uitati, „dragostea tot prin stomac trece!”