Asa cum va spuneam in articolul anterior, ne bucuram sa impartasim cu voi cat mai multe din experientele si cunostintele noastre in materie de flori si wedding planning 😊 Trenundurile florale pentru 2018 sunt numeroase si frumoase, de aceea va invitam sa aflati continuarea povestii.

Vasul central – bronz, marmura si beton

Stilul industrial regasit aproape la fiecare pas in ziua de astazi, isi croieste drumul inca de acum doi ani in inima nuntilor, cu precadere in aranjamentele florale si in vasele folosite pentru acestea.

Foto – Pinterest

Formele geometrice in culoarea bronzului, accentele din beton si vasele din marmura sunt folosite pentru aranjamentul central si se regasesc in cadrul nuntilor cu tenta moderna, dar la fel de bine pot fi alaturate petrecerilor in stil sauvage, garden sau nonconformist.

Formele si materialele atipice ale vaselor si accesoriilor in stil industrial permit utilizarea acestora si in alte scopuri, cum ar fi suporti de lumanari sau pentru verighete, iar posibilitatile sunt nenumarate.

Accente aparte – nu doar florile fac diferenta

Intotdeauna ne-au placut accentele in aranjamentele florale. Fie ca este vorba despre fructe de padure, legume atipice sau pur si simplu materiale anorganice, acestea dau o tenta aparte si de cele mai multe ori pot spune o poveste. Anul acesta este randul penelor pestrite, accentelor din lemn, plantelor uscate, detaliilor de muschi verde si cregutelor ondulate sa infrumuseteze estetica si decorul nuntilor.

Nunta Maria & Adi – Foto Florin Oprea

Nunta Catalina & Vali – Foto DeersPhotography

Avantajul de a folosi aceste elemente naturale este diversificarea decorului de nunta gratie texturii, formei sau culorilor. Unde mai pui ca prin alegerea acestora poti economisi mult din bugetul alocat florilor. Insa, motivul cel mai important pentru care recomandam sa le introduceti in estetia nuntii voastre este capacitatea stilistica a acestora de a crea un peisaj de poveste.

Buchetele de mireasa – in schimbare constanta

Ca si in cazul aranjamentelor centrale pentru mese, miresele isi doresc din ce in ce mai multe buchete “freeform”, cat mai naturale, texturate, cu flori variate si cu accente inedite. Design-ul garden predomina in cazul buchetelor din verdeata, iar accentul se pune pe flori mari, indraznete si muguri delicati.

Foto Pinterest

Alte forme interesante pentru buchetul de mireasa, pe care o sa le intalnim in 2018, sunt bijuteriile din flori. Reprezentand o alternativa eleganta, colierele, coronitele sau corsajele florale aduc o nota moderna, naturala si stilata evenimentului.

Foto 1, 2 – Pinterest

Fie ca vorbim de aranjamente de masa in forme atipice, accente deosebite in cadrul decorului floral sau buchete de mireasa in alte forme decat cele clasice, ramane doar sa va hotarati ceea ce va doriti sa redati prin evenimentul vostru.

Curand urmeaza partea a treia si ultima a acestui articol, unde va vom povesti despre cateva aranjamente florale aparte 😊

Intre timp ne puteti urmari pe Facebook si Instagram cu povesti frumoase si inedite de iubire.