Iubim vara, anotimpul asta minunat cand zilele sunt lungi si noptile scurte, cand ne pierdem printre ganduri stand la plaja sau uitam sa mai plecam de la terasa dupa multe ore de povestit cu prietenii. Pana la urma, vara iti da sentimetul ca ziua este atat de lunga si ca ai apucat sa faci atatea chestii, iar noi, da, chiar reusim sa facem o gramada de lucruri, de la buchete, lumanari, aranjamente pentru masa, pana la atarnat fluturi si jobene de tavan sau flori de balustrada.

Pentru noi, vara este momentul in care ne incarcam bateriile pentru tot restul anului si stam la cort pana seara tarziu, bucurandu-ne de mirosul teiul si de roua ierbii, este anotimpul in care muncim cel mai mult si mai frumos, este momentul nostru. Sentimentul pe care il avem e destul de greu de descris in cuvinte, insa, ceea ce stim sigur e ca ne place foarte tare, iar anul asta am avut si vom avea parte doar de oameni super-minunati care ne-au oferit ocazia sa organizam niste super-nunti, cu super-invitati si super-idei.

Si, dragi miri din 2015, va multumim pentru asta! Abia asteptam sa primim si pozele voastre ca sa le punem aici, la cutia noastra cu amintiri, locul in care adunam mereu povestile frumoase, intamplarile haioase si momentele din-alea speciale.

Haideti sa va relaxati, asa de seara, cu cateva momente faine din nuntile noastre de pana acum.

nunti 2014 I Do Weddings | nuntiinaerliber.ro