E vineri si sunt in vacanta in Malta, mai exact in Gozo. Cam asa ne luam noi momentele de respiro, iarna. Cum ma plimbam prin centrul vechi, vizitand cea mai mare biserica de pe insula, ce imi vad ochii? O nunta! Vinerea!

Cum si noi am gazduit cateva nunti foarte frumoase, fix vinerea, m-am gandit sa dezbatem mai mult subiectul si sa descoperim impreuna avantajele unei astfel de nunti. Din punctul meu de vedere, ziua de vineri e la fel de buna precum sambata si duminica pentru organizarea nuntii.

Alegerea zilei de nunta depinde cel mai mult de felul vostru de a fi si de tipul de petrecere pe care vi-l doriti.

  • Daca doriti o petrecere mai linistita de zi, cocktail party, astfel incat toata lumea sa ajunga mai devreme acasa, atunci duminica e ziua voastra.
  • Daca va plac petrecerile lungi si vreti sa rupeti ringul de dans pana la rasaritul soarelui, atunci vineri sau sambata sa fie ziua nuntii.

Din punctul meu de vedere, acestea 3 sunt cele mai importante motive care sa va ajute sa decideti daca vineri este ziua potrivita pentru nunta voastra:

  • O petrecere mai lunga >> Daca intrati in categoria petrecaretilor grei, ziua de vineri este alternativa perfecta la ziua de sambata, unde mai pui ca vine la pachet cu reduceri, iar un buget mai lejer, va poate ajuta sa va indepliniti mai multe dorinte. 😊
  • Castigati timp >> Alegerea zilei de vineri pentru nunta voastra va ajuta sa castigati timp suficient pentru afterparty aka ciorba de potroace, dar si multa odihna. Cu siguranta ca ziua de luni de la birou va fi mai lejera si mai placuta daca party-ul de nunta s-a intamplat vineri.
  • O zi de relax in plus >> Cat din perspectiva invitatilor, mie mi se pare perfect sa alegeti vineri pentru ziua nuntii voastre. In extra sezon, cand avem si noi o viata normala de birou, vinerea incepe cu un aer de week-end, cu mai putina dorinta de munca, dar cu mult chef de party. Si daca tot ne vine sa petrecem, de ce sa nu mergem la cea mai faina petrecere, cu oameni dragi noua si cu cel mai fain motiv, dragostea. Nu-i asa?

Asa ca da, eu zic ca vinerea e o zi foarte buna pentru o super petrecere cu persoanele apropiate, adica nunta voastra faina!